Návrh a výrobu reklám realizujú grafické a reklamné štúdiá, ktoré sa môžu špecializovať na globálnu, verejnú aj cielenú reklamu. Výroba letákov, televíznych reklamných spotov, billboardov alebo aj písanie PR článkov či vymýšľanie reklamných sloganov.

Reklamné štúdio: - rezaná a písmomaliarska reklama - tlač vizitiek a propagačných materiálov - potlač textilu a reklamných predmetov

Výroba, predaj: - samolepiace etikety

Tlačiareň: - ofsetová, digitálna tlač - výroba pečiatok - tlač samolepiek - rezaná reklama - potlač reklamných predmetov

Reklamná spoločnosť - komplexný servis pri realizácii kampaní na mestskej, regionálnej a diaľkovej doprave. Reklamné plochy na vozidlách MHD.

Reklamná agentúra: - komplexné reklamné služby - tvorba webových stránok - polepy vozidiel - tónovanie autoskiel

Služby: - tlačiareň - kopírovanie - potlač textilu - lepená reklama - väzba diplomových, záverečných prác

Výroba značenia: - informačné - bezpečnostné - turistické - orientačné. Úžitková grafika a design: - bannery - transparenty - pútače - reklamná tabuľa - polepy. Stavebníctvo: - technický dozor - stavebný dozor.

Výroba a montáž - rezaná grafika - okenné fólie. Monáž - žalúzie a rolety.

Služby: - reklamné - produkčné - grafický dizajn - rezaná reklama

Reklamná agentúra. Výroba: -vizitky -billboardy -reklamné predmety

Služby - natáčanie a tvorba videa - promo a predajné video - svadobné video - športové klipy - záznam akcie a oslavy - grafika a DTP práce Výroba, montáž - reklamné polepy (autá, obchody, ...) - celopolepy - tunningové polepy - veľkoplošná tlač - ofsetová tlač - ceduľa - PVC bannery

Reklamná agentúra: -pieskovanie skla. -polepy áut, nákladov. -výroba tlačovín. -potlač textilu. -grafické návrhy.

Reklamná činnosť: - polepy áut, nákladov, pútačov - tlač - potlač reklamných predmetov - dizajn

Reklamná agentúra: -singmaking -informačné systémy -veľkoplošná a svetelná reklama -tampónová tlač -potlač textilu -DTP* štúdio.

Výroba reklamy: -rezaná reklama. -polepy vozidiel. -svetelná reklama. -logotypy.

Predmetom spoločnosti Jabor pro, s.r.o. sú tri hlavné činnosti: - špedično-dopravné služby - výroba autoplachiet - digitálna autoplošná tlač.

Reklamná agentúra: - polepy áut - webdesign - billboardy - grafické návrhy

Reklamná agentúra, realizácia reklamy Grafické návrhy Fotografovanie, produktové fotografie Potlač textílií Webdesign

Výroba, montáž: - neónová reklama - samolepiaca fólia.

Firma 4MB je malá flexibilná firma zaoberajúca sa gravírovaním a frézovaním. Vyrábame 3D nápisy a logá, plastové štítky a ceduľky, orientačné systémy a piktogramy. Ďalej frézovaním mäkkých materiálov ako sú rôzne plasty, drevo, hliník, mosadz a pod.