Skladovanie je základom logistiky, práve preto vám logistické firmy ponúknu možnosť skladovania tovaru v ich skladoch s 24 hodinovým prístupom, on-line dátami o stave zásob a s možnosťou ľubovoľnej manipulácie s tovarom. Zvoz do skladu je zaistený kamiónmi

Činnosť: - kamiónová doprava vnútroštátna a medzinárodná - špedícia - vyťažovanie - skladovanie

Služby: - nákladná autodoprava medzinárodná - ADR - skladovanie, logistika - odťahy vozidiel - pneuservis osobných a nákladných vozidiel

Sklad: -tovar Electro worldu. Priemyselná zóna - CTPark Modřice.

Služby: - námorná preprava - letecká doprava - kontajnerová preprava - skladovanie.

Komplexné logistické riešenia, skladovanie, temperované sklady pri diaľnici D5, medzinárodná a vnútroštátna nákladná a osobná doprava, individuálna termínovaná preprava, špecializácia na automotive, umývanie obalov, správa obalového hospodárstva, colné odbavenie.

Logistický sklad Honter Company s.r.o. pre striekané penové materiály.

Logistika, skladovanie - expresná preprava kusových zásielok.

Služby: - vnútroštátna, medzinárodná preprava chladených a mrazených potravín - skladovanie chladeného, mrazeného tovaru - odťahová služba pre nákladné automobily - umývacia linka pre nákladné automobily, autobusy.

Služby: - investície do komerčných nehnuteľností na území celej Českej republiky.

Veľkoobchod - hutnícky materiál a neželezné kovy - brikety, pelety - stavebná chémia. Prenájom lešenia. Logistika, skladovanie.

Autodoprava. Služby: - špedičné služby - medzinárodná, zahraničná špedícia - nadmerná preprava - zasielateľstvo - zastupovanie v colnom konaní - vyťažovanie - skladovanie, balenie tovaru.

Služby: - expresná preprava kusových a balíkových zásielok v rámci celej SR - logistika - skladovanie

Činnosť firmy: - logistické riešenia - cestná preprava - letecká preprava - železničná preprava - námorná preprava - preprava batožiny - colná deklarácia - skladovanie - sprievodné služby.

-Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Ponúkame logistické služby pomocou leteckej, námornej a cestnej prepravy. Zaisťujeme skladovacie, distribučné služby a colné služby.

Naša rodinná firma OL TRANS CZ, s.r.o. v Olomouci, ktorú sme založili v roku 1991 sa zaoberá prepravou valníkovými vozidlami v rámci celej Európskej únie. Zameriavame sa na medzinárodnú kamiónovú prepravu, vnútroštátnu dopravu nákladov, špedíciu a autodopravu. Doprava, autodoprava: - medzinárodná kamiónová preprava - rôzne prepravy v štátoch ...

Nákladná doprava - medzinárodná a tuzemská preprava - zasielateľstvo - skladovanie.

Služby - rezanie vodným lúčom - prebalenie a manipulácia tovaru - skladovanie - žehlenie bielizne.

Prevádzka personálnej agentúry. Poskytovanie logistických, skladovacích, triediacich a kompletizačných služieb.

Špedičná spoločnosť - preprava tovaru tuzemská i medzinárodná - nákladná doprava - expresné a kusové zásielky - skladovanie.

Služby - outsourcing - montáž sériových dielov - priemyselná sériová výroba - ručné práce - kontrola kvality - skladové a logistické služby - triediace a baliace činnosti.

Hlavný predmet činnosti: - rozosielanie hromadných zásielok (listov a balíkov) - skladovanie a expedícia reklamných materiálov - vytváranie a spracovanie adries vrátane štatistík - strojné obálkovanie. Ostatné činnosti: - colné služby - tlačové služby - zásielkový predaj - zasielanie peňazí.