Skladovanie je základom logistiky, práve preto vám logistické firmy ponúknu možnosť skladovania tovaru v ich skladoch s 24 hodinovým prístupom, on-line dátami o stave zásob a s možnosťou ľubovoľnej manipulácie s tovarom. Zvoz do skladu je zaistený kamiónmi

Služby: - prenájom skladov Developerská činnosť.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna, medzinárodná - skladovanie

Špedičná spoločnosť zaisťujúca prepravu do celého sveta, využívajúca spoľahlivé siete agentov. Medzinárodná a vnútroštátna nákladná doprava - letecká, železničná a námorná kontajnerová preprava, špedícia, colné služby a skladovanie.

Jej hlavnou podnikateľskou aktivitou je poskytovanie komplexných služieb v colnom režime umiestnenia tovaru (zahraničného aj českého) do slobodného colného skladu v rámci skladovacieho areálu Slobodného colného skladu ESCES spol. s r.o.

ARCHA priemyselná kancelária Praha. Ponúka prenájom a predaj: -priemyselné, skladové a špedičné objekty na území Prahy, Stredočeského kraja, aj v celej SR -skladové priestory, sklady -pozemky, obchodné nehnuteľnosti -výrobné a skladovacie haly -nebytové priestory -komerčné a kancelárske priestory, plochy -priemyselných areálov ...

Špecialista na zámorskú prepravu z a do celého sveta, vrátane prepráv nebezpečného a nadrozmerného tovaru. Dopravné poistenie, skladovanie, colné služby, kvalifikované konzultácie v oblasti všetkých prepráv.

Služby - zasielateľstvo - colné služby - skladovanie - špedícia - nákladná doprava medzinárodná - preprava celovozových aj kusových zásielok - preprava nebezpečného aj nadrozmerného tovaru

Služby - skladovanie a distribúcia - logistika - medzinárodná a vnútroštátna nákladná doprava - špedícia

Veľkoobchod, maloobchod, špecializovaný maloobchod, e-shop, eshop, i-shop, ishop, predaj stavebnej chémie, bazénová a jazierkové chémia, domáca chémia a čističov, peny, tmely, silikóny, lepidlá, prísady, AdBlue, DRYZONE špecializovaný materiál pre hydroizolácie a cestný program opráv Autodoprava osobná aj nákladná Skladovacie služby, kompletný ...

Poskytovanie služieb medzinárodnej a vnútroštátnej nákladnej prepravy vrátane skladovacích služieb a služieb colnej deklarácie.

Služby: -facility management: -správa budov. -upratovacie, bezpečnostné služby. -autodoprava. -sťahovanie. -skladovacie služby.

Ponuka expresnej prepravy kusových zásielok vrátane skladovania.

Služby: - skladovanie - vnútroštátna doprava - medzinárodná doprava - colné služby - sťahovanie.

Skladovanie osobných aj obchodných vecí. Samostatné skladové priestory na prenájom /sklady/

EFES Logistik s.r.o.: - medzinárodnú dopravu chladiarenskými kamiónmi - 15 chladiarenských súprav - preprava do všetkých štátov Európy i Turecka - všetky vozidlá sú kompletne poistené vrátane poistenia CMR - preprava tovaru podliehajúca skaze, vyžadujúca TIR karnet a veterinárny dohľad.

Činnosť: - preprava loďami a kontajnermi - kusová námorná doprava - import/export - letecká preprava - kamiónová preprava - skladovanie - colný sklad, národný sklad - kompletné colné služby - príjem a kontrola tovaru.

Doprava a preprava tovaru, skladovanie tovaru s možným následným rozvozom, sťahovanie, požičovňa vozidiel, opravárenská činnosť.

Skladovanie Autodoprava - vnútroštátne - medzinárodná - do 2, 5t - vozidlá FORD TRANZIT Sťahovanie Balenie