Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Lumpík, z. s. sa zameriava na stráženie detí a prevádzkuje detský klub.

Svadobný salón Karola ponúka pestrú škálu svadobných a tiež spoločenských šiat. Plánujete svadbu alebo sa chystáte navštíviť spoločenskú akciu a neviete kde si zapožičať alebo zakúpiť tie správne šaty? Potom je tou správnou voľbou návšteva nášho salónu. Modely šiat svetových návrhárov sme volili veľmi starostlivo, aby sme ženám, dievčatám aj ...

Organizovanie - letné tábory pre deti - stráženie detí v domácnostiach - záujmové krúžky pre deti (spev a tanec) organizovanie - letné tábory pre deti

Kovovýroba, bazár: -cestné vláčiky, jarmočné a vodné atrakcie, kolotoče, maringotky, autodrómy. Stavebné zámočníctvo na zákazku: -konštrukcia, strechy, opláštenie, vráta, dvere, schody, mreže, zábradlia, markízy, ploty, rampy atď. Lakovňa (mokrá): - kov, plast, drevo, farebné kovy a iný materiál. Ubytovňa: - Zdetín u Prostějova ...

Areál bývalého mlyna. Ubytovanie: - penzión - štýlové ubytovanie v budove bývalej mlynice: - 1x svadobný apartmán - 2x dvojizbový apartmán pre 5-6 osôb - 1x dvojlôžková izba - 1x šesťlôžková izba. Všetky izby majú vlastné sociálne zariadenie. Reštaurácia. Možnosť organizovania súkromných akcií: - svadby, vonkajšie ...

Penzión - ubytovanie - reštaurácia. Svadby na mieru - svadobný servis - zabezpečenie svadobného obradu, cateringu, altánku a párty stanov.

Spoločnosť ZÁŽITKUJEME s.r.o. Vám poskytne predaj a požičovňu hradov a bumperballov a pomôžu s organizovaním zábavy na teambuldingové akcie. Na e-shope majú doplnkový predaj.

Pohrebná služba: - pohreby do zeme, žehom vrátane formalít - výber rakví, výbavy, smútočných vencov a kytíc - prevozy po celej SR a do zahraničia - kompletné služby podľa vlastného výberu - stála služba. Pobočka: - Dolany 6, Olomouc, 779 00.

Mary Poppins s.r.o. je miniškôlka sídliaca v Brne - Kráľovom Poli. V škôlke prevádzkujeme: - jasle - škôlku - oddelenie pre deti so špeciálnymi vzdelávacími potrebami. Zaisťujeme tiež: - stráženie detí mimo pracovného času - stráženie detí doma, alebo v škôlke - krátkodobé stráženie - dlhodobé stráženie.

Kremačné služby pre Vašich domácich miláčikov. Poskytneme kremáciu, poslednú rozlúčku, fotografie, on-line prenos, máme vlastnú prevoznú službu, chladiace zariadenie a rozptylovú lúčku. Na výber u nás nájdete desiatky urien.

Svadobný salón morgana je luxusná priestranná požičovňa a predajňa svadobných šiat v Jihlave. V ponuke má aj množstvo spoločenských šiat, kostýmov, plesových šiat, pánskych oblekov, svadobných doplnkov i detského spoločenského oblečenia.

Zákazková výroba: - zábavné atrakcie (kolotoče, ruské bicykle, autodrómy, adrenalínové atrakcie) - vybavenie lunaparkov.

Hq Private Investments, s.r.o. sa zameriava na stráženie detí.

Zábava na kľúč - prenájom herných zariadení, videotechniky, audiotechniky - hudba, karaoke - hudobné atrakcie - závodné simulátory - šport - tanca. Akcia na kľúč - firemné akcie, športové aktrakcie, závodné, hudobné a tanečné atrakcie.

Zaistenie profesionalneho ozvučenia, osvetlenie pódií, skrátka technické stránky kultúrnych podujatí, expozícií a výstav, športových udalostí, koncertov, divadelných predstavení, plesov, svadieb, firemných i súkromných večierkov.

Služby: -reklamná potlač na papierovú hygienu a doplnkový sortiment. Plastový riad do mikrovlnnej rúry. Plastový riad nahrádzajúci sklo. Farebný plastový riad. Plastový riad vhodný pre deti. Kvalitný plastový riad. Riad z tvrdeného plastu. Odolný plastový riad. Plastový riad na párty. Plastový riad na fingerfood. Plastový riad na ...

Naša agentúra oragnizuje rozlúčky so slobodou a zábavné víkendy v Prahe. Máme dlhoročné skúsenosti v odvetví aj v event manažmente veľkých akcií. Vďaka tomu a spolupráci s najlepšími dodávateľmi aktivít v Prahe vždy zaistíme, že na vašej párty len tak nezabudnete!

Pohrebníctvo Služby: -pohrebné -bezobradový pohreb -ekonomický pohreb.

Pohrebníctvo Služby: -pohrebné. Maloobchodná predajňa: -kvety, kvetinárstvo.

Veľkoobchod ponúkajúci potreby pohrebníckych služieb. Široký výber pohrebníckeho sortimentu on-line na jednom mieste.

Karnevalové masky a kostýmy pre deti a batoľatá i dospelých. ESHOP Svet karnevalu - výdajné miesto Praha 10 Široký výber karnevalových masiek za skvelé ceny! Vyberať si môžete tematicky kostýmy k rôznym udalostiam. Napr. pri pálení čarodejníc kostým pre deti i dospelých, strašidelné obleky nielen na halloween, kostýmy čerta, čertice a ...

Moc radi Vám ponúkneme nafúknutie balónika héliom na počkanie, požičanie kostýmov a všetkých doplnku na party. Našu predajňu nájdete približne 80 metrov od električkovej zastávky Šilingrovo námestí v ulici Pekárska (električky č. 5 a 6), 160 metrov od zastávky Šilingrovo námestí v ulici Husova (električka č. 12, autobusy N89, N92, N93, N95 a N99), ...

Nikolas Kara je kúzelník a iluzionista, ktorý ponúka svoje mikromágii svojim klientom na svadbách a pri iných príležitostiach.