Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Organizovanie - letné tábory pre deti - stráženie detí v domácnostiach - záujmové krúžky pre deti (spev a tanec) organizovanie - letné tábory pre deti

Kovovýroba, bazár: -cestné vláčiky, jarmočné a vodné atrakcie, kolotoče, maringotky, autodrómy. Stavebné zámočníctvo na zákazku: -konštrukcia, strechy, opláštenie, vráta, dvere, schody, mreže, zábradlia, markízy, ploty, rampy atď. Lakovňa (mokrá): - kov, plast, drevo, farebné kovy a iný materiál. Ubytovňa: - Zdetín u Prostějova ...

Areál bývalého mlyna. Ubytovanie: - penzión - štýlové ubytovanie v budove bývalej mlynice: - 1x svadobný apartmán - 2x dvojizbový apartmán pre 5-6 osôb - 1x dvojlôžková izba - 1x šesťlôžková izba. Všetky izby majú vlastné sociálne zariadenie. Reštaurácia. Možnosť organizovania súkromných akcií: - svadby, vonkajšie ...

Penzión - ubytovanie - reštaurácia. Svadby na mieru - svadobný servis - zabezpečenie svadobného obradu, cateringu, altánku a párty stanov.

Spoločnosť ZÁŽITKUJEME s.r.o. Vám poskytne predaj a požičovňu hradov a bumperballov a pomôžu s organizovaním zábavy na teambuldingové akcie. Na e-shope majú doplnkový predaj.

Pohrebná služba: - pohreby do zeme, žehom vrátane formalít - výber rakví, výbavy, smútočných vencov a kytíc - prevozy po celej SR a do zahraničia - kompletné služby podľa vlastného výberu - stála služba. Pobočka: - Dolany 6, Olomouc, 779 00.

Mary Poppins s.r.o. je miniškôlka sídliaca v Brne - Kráľovom Poli. V škôlke prevádzkujeme: - jasle - škôlku - oddelenie pre deti so špeciálnymi vzdelávacími potrebami. Zaisťujeme tiež: - stráženie detí mimo pracovného času - stráženie detí doma, alebo v škôlke - krátkodobé stráženie - dlhodobé stráženie.

Kremačné služby pre Vašich domácich miláčikov. Poskytneme kremáciu, poslednú rozlúčku, fotografie, on-line prenos, máme vlastnú prevoznú službu, chladiace zariadenie a rozptylovú lúčku. Na výber u nás nájdete desiatky urien.

Svadobný salón morgana je luxusná priestranná požičovňa a predajňa svadobných šiat v Jihlave. V ponuke má aj množstvo spoločenských šiat, kostýmov, plesových šiat, pánskych oblekov, svadobných doplnkov i detského spoločenského oblečenia.

Zákazková výroba: - zábavné atrakcie (kolotoče, ruské bicykle, autodrómy, adrenalínové atrakcie) - vybavenie lunaparkov.

Hq Private Investments, s.r.o. sa zameriava na stráženie detí.

Zábava na kľúč - prenájom herných zariadení, videotechniky, audiotechniky - hudba, karaoke - hudobné atrakcie - závodné simulátory - šport - tanca. Akcia na kľúč - firemné akcie, športové aktrakcie, závodné, hudobné a tanečné atrakcie.

Zaistenie profesionalneho ozvučenia, osvetlenie pódií, skrátka technické stránky kultúrnych podujatí, expozícií a výstav, športových udalostí, koncertov, divadelných predstavení, plesov, svadieb, firemných i súkromných večierkov.

Služby: -reklamná potlač na papierovú hygienu a doplnkový sortiment. Plastový riad do mikrovlnnej rúry. Plastový riad nahrádzajúci sklo. Farebný plastový riad. Plastový riad vhodný pre deti. Kvalitný plastový riad. Riad z tvrdeného plastu. Odolný plastový riad. Plastový riad na párty. Plastový riad na fingerfood. Plastový riad na ...

Naša agentúra oragnizuje rozlúčky so slobodou a zábavné víkendy v Prahe. Máme dlhoročné skúsenosti v odvetví aj v event manažmente veľkých akcií. Vďaka tomu a spolupráci s najlepšími dodávateľmi aktivít v Prahe vždy zaistíme, že na vašej párty len tak nezabudnete!

Pohrebníctvo Služby: -pohrebné -bezobradový pohreb -ekonomický pohreb.

Pohrebníctvo Služby: -pohrebné. Maloobchodná predajňa: -kvety, kvetinárstvo.

Veľkoobchod ponúkajúci potreby pohrebníckych služieb. Široký výber pohrebníckeho sortimentu on-line na jednom mieste.

Karnevalové masky a kostýmy pre deti a batoľatá i dospelých. ESHOP Svet karnevalu - výdajné miesto Praha 10 Široký výber karnevalových masiek za skvelé ceny! Vyberať si môžete tematicky kostýmy k rôznym udalostiam. Napr. pri pálení čarodejníc kostým pre deti i dospelých, strašidelné obleky nielen na halloween, kostýmy čerta, čertice a ...

Moc radi Vám ponúkneme nafúknutie balónika héliom na počkanie, požičanie kostýmov a všetkých doplnku na party. Našu predajňu nájdete približne 80 metrov od električkovej zastávky Šilingrovo námestí v ulici Pekárska (električky č. 5 a 6), 160 metrov od zastávky Šilingrovo námestí v ulici Husova (električka č. 12, autobusy N89, N92, N93, N95 a N99), ...

Nikolas Kara je kúzelník a iluzionista, ktorý ponúka svoje mikromágii svojim klientom na svadbách a pri iných príležitostiach.

Nájom, prenájom: - toalety, WC, záchody, žľaby na umývanie rúk, pánske pisoáre.

Spoločnosť Berger stany s.r.o. sa zaoberá výrobou, predajom a prenájmom párty stanov a stanových hál. Vyberte si kvalitnú párty stan či halu pre každú príležitosť vrátane príslušenstva. Naše párty stany sú bezpečné a funkčné, majú statické posudky a sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, ktoré sú na trhu dostupné. Montáž a demontáž párty ...