Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Umelecká agentúra: - akcia na kľúč - plesy, bály, konferencie - zaistíme moderátorov, hostesky, hercov, barmanskej show Technické zabezpečenie - ozvučenie, osvetlenie, videoprojekcia Prenájom párty stanov, záhradných altánkov

Služby: -požičovňa šiat -požičovňa svadobných, spoločenských šiat -plesové šaty -požičovňa svadobných doplnkov.

Maloobchod a veľkoobchod s karnevalovým tovarom, internetový predaj karnevalových kostýmov, doplnkov, líčidla, masiek. Priamy dovozca svetových výrobcov spoločností Rubie's, Widmann a Zagone Studios.

Pohrebná služba: - pohreby - vrátane prevozu zosnulých - aj do zahraničia - zabezpečenie - všetky služby spojené s pohrebom (rakvy, kvety - smútočná kytica, väzby, ikebany) - citlivý prístup. Kompletné pohrebné a cintorínske služby, vrátane cirkevných pohrebov.

Požičovňa svadobných a spoločenských šiat TIZIANA - Eva Lehovcová ponúka na zapožičanie pestrú kolekciu značkových šiat nielen pre nevesty. Náš salón nájdete v meste Říčany, ulice Čiernokostelecká. Požičovňa, zapožičanie: - svadobné šaty (veľkosti 34 - 54) - spoločenské šaty - dámske šaty krátke, dlhé, korzetové - šaty do tanečných - ...

Spoločnosť Vratislav Zbraněk prevádzkuje internetový obchod ponúkajúci široký sortiment školských, kancelárskych, výtvarných potrieb, tonerov a papierenského tovaru. V našom e-shope nájdete aj rôzne baliace materiály, drogistický tovar aj vybavenie na párty. Všetko môžete objednať z pohodlia Vášho domova, väčšinu objednávok expedujeme do 24-48 ...

Svadobný salón Clea Lenky Klímovej ponúka kolekciu spoločenských a svadobných šiat známych svetových značiek ako La Sposa, Luxuar, San Patrick a ďalšie. V našom salóne si môžete šaty zapožičať, ale sme schopní Vám aj ušiť šaty priamo na mieru. Prípadne si môžete šaty taktiež zakúpiť. Vyberať u nás môžete zo širokej škály šiat svadobných, ...

Moravská pohrebná služba a krematórium Kancelárie: - v Šumperku na ulici Nerudova av krematóriu - v Jeseníku na prízemí Schrothovho domu - v Červenej Vode v novej smútočnej sieni.

Psí hotel Dagmar Kollárové nájdete v karlovarskej mestskej časti Stará Rola. Psy tu ubytujeme pri Vašom pobyte na dovolenke, ale tiež fungujeme ako psia škôlka, ráno k nám svojho miláčika priveziete, my sa oň postaráme, vyvenčíme, nakŕmime a večer si môžete vziať psíka domov. Služby psieho hotela: - ubytovanie a stráženie psov - kŕmenie ...

Národná kolotočová spoločnosť Schulz®. Prenájom: - zábavné atrakcie: - horská dráha - retiazkový kolotoč - veľké labute - autodróm - skákacie hrady.

ROMAX produkcie. Usporiadatelia spoločenských akcií. Zaistenie všetkých spoločenských akcií vrátane ozvučenia a osvetlenia. Prenájom veľkoplošných LED videosteny, veľkoplošné LED obrazovky Vlastné technické zaistenie spoločenských akcií. Ponúkame z vlastných zdrojov kompletné služby vrátane zaistenia hostesiek pre Vaše ...

Stráženie detí. Záujmové združenie PRE deti a mládež. Organizovanie: - kurzy pre rodičov, deti, mladých a dospelých Herňa.

Svadobný salón, požičovňa, predaj: - svadobné šaty - spoločenské šaty - pánske obleky - šaty pre družičky, mládenca.

Na svadbe musí byť vždy všetko perfektné. Obzvlášť potom nevesta. Nechajte si urobiť dokonalý svadobný účes od našich profesionálnych kaderníčok. Zaujímavé ponuky svadobných ciest pre novomanželov. Svadobný salón Pelux.

Ponúkame výchovno-vzdelávací program pre deti od troch rokov, večerné i nočné stráženie. Súčasťou je výučba angličtiny a výtvarná dielňa.

Detské oslavy v Zlíne. Animátorské, organizačné a cateringové služby pre deti v celom Zlínskom kraji. Oslavy organizujeme vo vlastných priestoroch v centre Zlína, alebo na Vami určených miestach.

Internetový obchod, e-shop: - párty potreby - domáce potreby - náradie - hračky.

Služby, realizácia: - fireshow, ohňová show - svetelná show, lightshow.

Svadobné štúdio L'amour: - požičovňa luxusných svadobných šiat Aire Barcelona, Agnes, Modeca - požičovňa exkluzívnych spoločenských šiat Mori Lee, Alyce Paris, Crystal Design - príprava nevesty vo svadobný deň (účes, líčenie, obliekanie).

Pohrebná služba: - smútočné obrady - prevoz zosnulých aj zo zahraničia - kvetinová výzdoba - kopanie hrobov - administrácia okolo úmrtia. Sme zavedená pohrebná služba s dlhoročnou tradíciou v Litovli. Zaisťujeme pohrebné služby a servis v Českej republike aj v zahraničí. Poskytujeme služby na profesionálnej úrovni.

Požičovňa nábytku a vybavenia pre kultúrne, spoločenské, verejné a firemné akcie, svadby, kongresy.

Služby: - odpadové hospodárstvo - skládka odpadu - triediaca linka - kompostáreň - zvoz komunálneho odpadu, zberný dvor - pohrebná služba - správa cintorínov - útulok pre zvieratá - správa lesov. Prevádzka, oprava, údržba: - čistenie mesta - verejné osvetlenie - miestna komunikácia. Údržba a správa: - verejná ...

Salón EDIS - svadobná agentúra. Požičovňa: - svadobné šaty - spoločenské šaty - doplnky.

Ručná výroba z recyklovanej lepenky: -detská rytierska zbroj, brnenie -rytierske prilby -repliky brnenia a zbroje z filmu Pán Prsteňov, z Antiky a Starého Ríma -masky a divadelné rekvizity. Vývoj, výroba: -stolové doskové hry.