Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Internetový obchod, e-shop: - vybavenie diskoték - zvuková, svetelná technika.

Služby: -starostlivosť o dom a domácnosť -starostlivosť o deti -starostlivosť o seniorov -správa a údržba nehnuteľností

Predaj, prenájom: - mobilné zábavné video nahrávacie štúdio

Služby pre rodinu a domácnosť. Na Vaše prianie Vám sprostredkujeme široký rozsah služieb týkajúcich sa chodu Vašej domácnosti, domu, starostlivosti o Vaše deti, či starostlivosti o Vašich starších príbuzných.

Strážime vaše deti a vy si v pokoji môžete zariadiť čo potrebujete. Úrady, lekár, nákupy atď. Stačí len zavolať a dohovoriť sa. pokojné a bezpečné prostredie, ktoré je vybavené hračkami a vzdelávacími pomôckami tak, aby sa deti cítili ako doma a zároveň s mojou pomocou rozvíjali svoje zručnosti… Cena pri dlhodobom strážení (60 kč za hodinu) V cene ...

Predajňa a e-shop s nafukovacími balónikmi, héliom a dekoráciami na párty.

Pohrebná služba. Naše služby: - kompletné pohrebné služby na najvyššej profesnej úrovni - obrady a spopolnenie sa vykonávajú vo vlastnom zariadení - obrady v Prahe, Roudnici n/L. a Mělníku - NONSTOP prevozy po celej SR - vytváranie partie už pri objednávke pohrebu je samozrejmosťou.

Požičovňa - kostýmy a dekorácie. Krajčírske služby. Grafické služby, tlač, výroba vizitiek.

Svadobný salón ADAMA Vám požičiem svadobné šaty, plesové šaty, pánske šaty, spoločenské šaty a detské šaty.

Prevádzka svadobnej agentúry. Ponuka poradenstva a seminárov v oblasti zariaďovania svadieb.

Kúzelnícke vystúpenie pre: - kúzelník pre deti i dospelých - modelovanie balónikov pre deti - moderovanie - vystúpenie pre deti - svadby - firemné večierky - oslavy narodenín.

Predaj, prenájom: - párty stany - párty vybavenia

Prenájom - mobilné šatne - stany, haly, párty stany

Prenájom nafukovacích a skákacích atrakcií, detských motoriek Yamaha-Cross, batériových motoriek a štvorkoliek po celej SR. Zaistenie dopravy.

Spoločnosť hary catering pôsobí na trhu cateringových a gastronomických služieb už niekoľko rokov. Cateringové a gastronomické služby prevádzkujeme v rámci celej Českej Republiky, ale aj za hranicami našej Republiky. Sme schopní a skúsení partneri pre organizovanie spoločenských firemných i súkromných akcií – rautov, recepcií, koktailov, čaších ...

Svadobný dom: - svadobné šaty - pánska móda - pánske obleky, pánsky oblek - spoločenské šaty - spodná bielizeň - detská móda - dámska pbuv - pánska obuv - haute couture - slávnostná móda doplnky : - svadobné čelenky - svadobné klobúky - svadobné stuhy - svadobné závoje služby : - požičovňa svadobných šiat - požičiavanie ...

Predaj - šaty pre družičky - spoločenské a svadobné šaty Svadobné štúdio

Stráženie detí a upratovanie domácností.