Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Svadobné a spoločenská agentúra: -svatby na kľúč -koordinace svadobného dňa -soukromé oslavy -květinové výzdoby -společenské akcie -zapůjčení dekorácií a invetáře.

Služby: - organizácia spoločenských, kultúrnych a športových podujatí na kľúč -teambulding a iné krátkodobé akcie - otváranie a zábavné činnosti pre cbchodné centrá -reklamné činnosti, reklama -vykonávanie verejných dražieb -public relations.

Organizovanie podujatí. Prenájom zariadenia na akcie: - velkostany, stánky, - párty nábytok - zvuková, svetelná a DJ technika - pódia - mobilné bary, výčapné vozy.

Svadobné štúdio: - svadobné šaty - spoločenské šaty - šaty do tanečných - pánske obleky - detské šaty - svadobné obuv - závoja a ozdoby do vlasov - snubné prstene - svadobné oznámenia - spodná bielizeň.

Sme pohrebná služba, ktorá viac než 25 rokov zaisťuje v Zlíne komplexné pohrebné služby. Zariadime všetko rýchlo, diskrétne alebo si u nás môžete pohreb dojednať vopred. Stála služba nonstop na telefóne 723490883. Komplexné pohrebné služby. zabezpečujeme: -pohřby, kremácia -možnosť předsjednání pohrebe vopred -platba pohrebe platobnou ...

Nové rodinné detské centrum Kiki klub, s.r.o. poskytuje krásne a kreatívne prostredie pre Vaše deti priamo v centre Zlína. Naša súkromná škôlka ponúka ako celodenné režit, tak poldenné či hodinové stráženie detí. Jasle môžu navštevovať aj deti mladšie ako 3 roky. Každý deň sa Vaše deti môžu tešiť na pestrý program, ktorý zahŕňa pohybové, hudobné i ...

Svadobné salón. Požičovňa, požičiavanie: -svadobné šaty -pánské obleky -šaty pre družičky -potravinové. Sprostredkovanie, predaj: -svadobné oznámenia -snubní prstene.

Pohrebníctva. Pohrebná služba. Komplexné pohrebné služby: - pohreby, kremácia - zostavenie a tlač parte - smútočné väzba.

Pohrebné služby - pohotovosť pre prevoz zomrelých - prevádzkovanie pohrebnej služby - prevádzkovanie krematória - správa verejných pohrebísk

Svadobné štúdio, salón: Požičiavanie, maloobchod, predaj: -svadobné šaty -obleky pre mužov -šaty pre družičky -spoločenské šaty -bižutéria -obuv -ozdoby na autá. Sprostredkovanie: -svadobné oznámenia -snubné prstene. Štúdio 2: -Zlín, Námestie Mieru 176 tel.:577213435. Štúdio 3: -Uhorské Hradište, Mariánske nám. ...

Stráženie detí. Záujmové združenie PRE deti a mládež. Organizovanie: - kurzy pre rodičov, deti, mladých a dospelých Herňa.

Detské oslavy v Zlíne. Animátorské, organizačné a cateringové služby pre deti v celom Zlínskom kraji. Oslavy organizujeme vo vlastných priestoroch v centre Zlína, alebo na Vami určených miestach.

Ručná výroba z recyklovanej lepenky: -detská rytierska zbroj, brnenie -rytierske prilby -repliky brnenia a zbroje z filmu Pán Prsteňov, z Antiky a Starého Ríma -masky a divadelné rekvizity. Vývoj, výroba: -stolové doskové hry.

Pohrebníctvo, pohrebné služby: -pohreb podľa priania zákazníka -prevozy zosnulých v tuzemsku aj zahraničí -tlač smútočného oznámenia -zaistenie kytíc a vencov.

Pidoškôlka - stráženie detí od 18 mesiacov. Plávanie pre novorodencov a batoľatá. Cvičenie pre najmenších. Tehotenské kurzy.

Maľovanie na tvár - facepainting. Bodypainting.

Predaj, prenájom: - zábavné automaty a jukeboxy, futbaly, šípky, herné automaty, detské automaty, biliardy, šípkové terče, flippery.

Spracovanie: -technických tkanín, aplikácia kovania -grafické štúdio. Reklamná činnosť: -bannery. -reklamné pútače Thermosublimačná tlač -potlač polyesterového textilu Výroba, e-shop, predaj, prenájom: -reklamné stany -nožnicové stany s vysokou odolnosťou -predajné stánky -záhradné altány -technických textílií -dielenské ...

Svadobná agentúra: - komplexné služby pre nevesty - koordinácia svadieb - požičiavanie a výroba svadobných dekorácií a rekvizít - požičiavanie originálnych svadobných šiat.

Prenájom: - Foto robot, SelfieBot na vašu akciu - na firemný večierok, ples, na svadbu, na detské dni. FotoBot - fotoaparát Canon, v spojení so špičkovým objektívom, vytlačené fotografie na profesionálnej termosublimačnej tlačiarni.

Detské centrum: - plávanie, cvičenie s deťmi - pidiškôlka.