Starostlivosť o telo zahŕňa nielen kozmetické salóny, ale aj predaj kozmetických potrieb, ambulancie estetickej medicíny a ordinácie plastickej chirurgie. Masážne, rehabilitačné centrá, športové zariadenia a ďalšie miesta dokážu udržať vaše telo v kondícii

Kozmetické a vizážistické služby - starostlivosť o pleť - líčenie.

Ponúkame dámske, pánske a detské strihy a úpravy vlasov, svadobné a spoločenské účesy, vlasové masáže a ošetrenie brazílskym keratínom Beox.

Služby: - masáže - bankovanie - medová masáž - športová masáž.

Prevádzkujem masážny salón vo Frýdku-Místku. Ponúkam erotické nuru masáže pre mužov. Masáž prebieha za zvukov relaxačnej hudby v úplnej diskrétnosti salónika.

Kozmetické služby - ošetrenie pleti - depilácia - permanentný make-up.

Kaderníctvo Henrich Denko - dámske, pánske aj detské kaderníctvo. Starostlivosť o vaše vlasy, založená na kvalitných kozmetických prípravkoch SCREEN Hair Care.

Služby - thajské masáže - masáže terapeutické, relaxačné, lávovými kameňmi - lymfodrenáže - aromaterapia - reflexná terapia nôh.

V našom štúdiu vykonávame regeneračné masáže, rašelinové zábaly, kozmetické služby vrátane úpravy a farbenia obočia a rias. Ďalej prístrojovú lymfodrenáž, vákuovú lymfodrenáž prístrojom VACUPRESS, kozmetický - masážny ultrazvuk, parafínové zábaly, depilácia. Predaj kozmetiky - účinné sérum na rast rias a obočia a ďalšie.