Kaderníctva ponúkajú služby týkajúce sa krásy a zdravia vašich vlasov. Samozrejmosťou je dámske a pánske strihanie, strihanie detí, masáž hlavy, umývanie a farbenie vlasov, melírovanie, žehlenie, zastrihávanie a predaj profesionálnej vlasovej kozmetiky.

Plavecký bazén LIBEREC -50mm závodné bazén, areál skokov do vody, detský výukový bazén a detský bazénik s vodným hríbikom, vírivkou a nerezovou šmýkačkou, sauny, parné kabíny, vírivky, divoká rieka pod holým nebom s vírivkou, vodné jaskýň a masážnymi ležadlami a tobogany, 107 metrov a nový, jedinečný, nerezový 150 metrov dlhý. soláriá Kurzy ...

kadernictvi Hořice Ponúkame širokú škálu kaderníckych služieb pre dámsku, pánsku i detskú klientelu.

Kaderníctvo - 737806529. Kozmetika - 737880894.

Alfa Barbershop. Kompletná starostlivosť pre gentlemanov. služby: -pánský strih -úprava fúzov -holení hot towel -peeling tváre a čierna tvárová maska.

Studio krásy Esmina - kozmetika - masáže - solárium - manikúra, pedikúra - depilácia - kaderníctvo.

SALON COOL - kaderníctvo - predlžovanie rias - kozmetika - modelovanie nechtov.

Kaderníctvo Kamenická - dámske, pánske, detské - strihanie, farbenie, melírovanie. Kozmetika, služby - kozmetické ošetrenie - tel. 605 806 790.

salón krásy - kaderníctvo - manikúra, pedikúra - kozmetika.

Salon Cherie - kaderníctvo - kozmetika - manikúra, pedikúra - predlžovanie rias.

MagicHair vlasové štúdio. Predlžovanie vlasov: - keratínom - clip in - micro ring. predaj: - príčesky - vlasy - stredoeurópske a východoeurópske