Kaderníctva ponúkajú služby týkajúce sa krásy a zdravia vašich vlasov. Samozrejmosťou je dámske a pánske strihanie, strihanie detí, masáž hlavy, umývanie a farbenie vlasov, melírovanie, žehlenie, zastrihávanie a predaj profesionálnej vlasovej kozmetiky.

Kozmetika, masérske, rekondičné a regeneračné služby.

Kaderníctvo: -dámske -pánske.

Kaderníctvo - dámske, pánske a detské

Kaderníctvo. Modeláž nechtov všetkými materiálmi vrátane zdobenia.

Kadernícky a Kozmetický salón: -kozmetika - tel.: 720 147 747 -kaderníctvo - tel.: 777 114 296 Pánske, dámske, , detské kaderníctvo. Aj sviatočný a svadobný účes. Kozmetika -ošetrenie pleti, predlžovanie rias, kaviárové a čokoládové zábaly, masáže, vizážistika, make-up ...... Vchod je z ulice Pri trhovisku.

ASTÚDIO: -modeláž nechtov -masáže -našívanie vlasov -manikúra -vacupress -solárium a kaderníctvo.

Služby: -kozmetika. -kaderníctvo. -masáže.

Relaxačné centrum fa.zóna v Brne Řečkovicích je tu pre Vás. Služby pre odpočinok a regeneráciu. Kaderníctvo dámske, pánske, detské (s detským kútikom), značka farieb a vlasovej kozmetiky ARTÉGO. Kozmetika ALISSA BEAUTÉ a RYOR: -čistenie pleti ultrazvukovou špachtľou -čistenie dekoltu -depilácia teplým voskom (odstránenie fúzov) -farbenie ...

Profesionálne kaderníctvo: -kompletné kadernícke služby -predlžovanie vlasov -Brazílsky keratín -svadobné účesy -darčekové poukazy. Svadobné účesy aj u zákazníka.

Štúdio Smaragd poskytuje komplexné kadernícke, kozmetické a pedikérske služby.

Kadernícke služby. Služby kaderníctva: -umývanie vlasov, strih, fúkaná -masáž hlavy -žehlenie vlasov / vlnenie -farbenie -melírovanie -spoločenské a svadobné účesy -predaj vlasovej kozmetiky.

Ponúkame kadernícke, kozmetické aj masážne služby. Ďalej poskytujeme manikúru aj pedikúru.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, servis, opravy, prenájom, lízing, rekvalifikačné kurzy, poradenstvo: -privátne a stredné solária Dr.KERN -profesionálne solária Dr.MÜLLER -vertikálne solárium TANZI -UV** trubica Dr.MÜLLER -náhradné diely a ALTUGLASS (plexi) dosky na všetky typy solárií -repasované a staršie solária. Dodávka ...