Každý si chce nejakým spôsobom vylepšovať svoju vizáž. Preto je tu kozmetika, ktorá zahŕňa mnoho rôznych služieb a procedúr. Ošetrenie pleti, líčenie, masáže tváre, či už profesionálne alebo osobné, kozmetika je základ pre akékoľvek skrášľovanie.

Dansy Claire - cosmetics štúdio: - kozmetika - kaderníctvo - pedikúra - manikúra - modelácia nechtov - bielenie zubov - pernamentný make-up, predlžovanie rias. Výroba, predaj, opravy: - kožené odevy. Jaromír Bubeníček - 602776465. Skrbenská 39, Horka nad Moravou, 78335.

Kozmetický salón Jana Bundilová sa nachádzajú v centre mesta, Naše služby: - starostlivosť o pleť a telo francúzskou kozmetikou Sothys - základné ošetrenie, intenzívna a špecifická starostlivosť o pleť - hydratačná, protivrásková a energizujúca kúra - obnovujúci peeling, starostlivosť o očné kontúry - telové relaxačné rituály - ...

Kozmetický salón pre ženy a mužov. - kozmetické a vizážistické poradenstvo, analýza pleti, vizáž a líčenie (denné, slávnostné, sviatočné) - pánske ošetrenie a kozmetika pre mužov - brazílska depilácia voskom - trvalé odstránenie chĺpkov - kozmetika BIOLINE ( starostlivosť o citlivú a alergickú pleť, program proti starnutiu a na všetky druhy ...

Kozmetické služby: - masáže tváre a dekoltu - anticelulitídna masáž nôh - farbenie a úprava obočia - čistenie pleti ultrazvukovou špachtľou.

Relaxačné štúdio POHODA Kozmetika: -ošetrenie pre ženy aj mužov Masáže: -celkové aj čiastočné Čínska medicína

Komplexné služby pre Vašu krásu a oddych: - kozmetické služby - ošetrenie pleti francúzskou kozmetikou Sothys Paris - kaderníctvo - manikúra, pedikúra - masáže - cvičenie s prístrojom EMS.

Slim štúdio Samson: - liposukcia ultrazvukom. - 2x Power Plate. - 2x Vacushape. - 2x Lymfoven. - Bodyroll - Solagenárium zábaly. Štúdio Silvie: Pod Letiskom 15 779 00 Olomouc - kozmetické štúdio - podľa telefónnej dohody - tel.: 777707600.

Služby: Biorezonancie - BICOM OPTIMA: -odvykanie od fajčenia, antinikotín centrum, diagnostika a podporné pôsobenie pri rôznych zdravotných problémoch, pri alergiách, bolestiach, po úrazoch, pri vírusových, bakteriálnych, plesňových a parazitárnych ochoreniach, pri bolestiach chrbta a migrén, pri alergiách, atopickom ekzéme, . Bowen ...

Kozmetické služby. Modeláž nechtov. Solárium. Permanentný make-up. Tattoo. Lymfomasáže, parafínové zábaly. Predaj: - dekoratívna kozmetika - bižutéria - výrobky z chirurgickej ocele.

Prijmite naše pozvanie do útulného prostredia kaviarne s detským interiérovým ihriskom, baby outletom, kaderníctvom, masážami a kozmetikou. Tešíme sa na Vašu návštevu a veríme, že sa u nás budete cítiť príjemne.

Kozmetický salón, služby: - kozmetika - pedikúra

Tetovacie štúdio. Tetovanie. Piercing.

Vizážistické a kozmetické štúdio Kozmetický servis nemeckou značkou Alcina: - masáž tváre, krku, dekoltu - masáž očného okolia - salónne kôry - depilácia teplým voskom - farbenie rias a obočia - permanentný make-up. Vizážistický servis: - premeny-spolupráca s kaderníkom a módnym salónom - spolupráca s fotografom - líčenie na módne ...