Každý si chce nejakým spôsobom vylepšovať svoju vizáž. Preto je tu kozmetika, ktorá zahŕňa mnoho rôznych služieb a procedúr. Ošetrenie pleti, líčenie, masáže tváre, či už profesionálne alebo osobné, kozmetika je základ pre akékoľvek skrášľovanie.

Salón anjelskej krásy: -kozmetický salón -kaderníctvo -manikúra, pedikúra -masáže 40 druhov -sauna, solárium -liečba celulitídy -lymfodrenáže.

Služby: - kaderníctvo - kozmetika - manikúra, pedikúra

Služby: -kozmetika -masáže -manikúra -prednášky, kurzy, semináre

Služby: -líčenie, vižistika, vižážistka, vizážista, svadby, foto, fotolíčenie, krásna pleť, svadobné líčenie, líčenie na zavolanie, slávnostné líčenie, farebná typológia, Plzeň, Praha, líčenie pre nevesty, kurz líčenia.

Servis, montáž a predaj: -zdravotnícka technika -sortimenty: -elektro-EKG -dental -RTG -narkotizácia -sterilizácia. - balneológia - prevádzkovanie medicínsko kozmetického salónu

Kozmetické služby -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy u fyzických a právnických osôb -Sprostredkovanie obchodu -Poradenská činnosť v oblasti spoločenských vied a rozvoja osobnosti