Každý si chce nejakým spôsobom vylepšovať svoju vizáž. Preto je tu kozmetika, ktorá zahŕňa mnoho rôznych služieb a procedúr. Ošetrenie pleti, líčenie, masáže tváre, či už profesionálne alebo osobné, kozmetika je základ pre akékoľvek skrášľovanie.

Zaoberáme sa laserovou terapiou a vykonávame bezbolestné epilácie laserom pre udržanie hladkej pokožky na nohách, rukách, v trieslach aj v tvári. Zákrok je takmer bezbolestný a robíme ho celoročne.

Poskytujeme služby: - kozmetické a vizážistické štúdio - ošetrenie pleti - parafínové zábaly - image poradenstvo

Vizážistka - poradenstvo v oblasti líčenia - svadobné líčenie, líčenie do televízie a foto líčenie

Fitstudio Sun - športové centrum poskytujúce komplexné služby v oblasti aerobic, fitness, regenerácie a kozmetiky ako v mieste tak na pobytových kurzoch v tuzemsku aj zahraničí.

Kozmetické služby a prístrojová kozmetika Duolift Expert. Depilácia.

Kaderníctvo, kozmetika, pedikúra, manikúra, solárium, predaj kozmetiky, predaj zdravá výživa a poradenstvo.

Kaderníctvo, kozmetika, masáže, manikúra

Kozmetický a masážny salón, výživové poradenstvo, detoxikácia tela Masáže: - aromaterapia - lávové kamene - tibetskej meške - detoxikačné ošetrenie - reflexná terapia - lymfodrenáže - vákuoterapia - zoštíhľujúce zábaly - moxovanie - terapia boľavý chrbát - dornova metóda - masáž chrbta, rúk a šije po práci s počítačom ...

Ponúkame profesionálne služby estetickej medicíny na klinickej úrovni.

Ústav lekárskej kozmetiky: - korektívna dermatológia - epilačný laser - cievny laser - kozmetické služby - dekoratívna hypoalergénna kozmetika.

Zameriavame sa výhradne na permanentný make-up, estetické a korektívne tetovanie a piercing. Činnostiam v týchto úzko špecializovaných kozmetických odvetviach sa úspešne venujeme už viac ako osemnásť rokov. Starať sa o Vás bude diplomovaná zdravotná sestra s osemnásťročnou praxou v odboroch porušovania integrity ľudskej kože a kozmetickej ...

Kaderníctvo - dámske a pánske - strihanie - farbenie - zahusťovanie a predlžovanie vlasov. Kozmetika - trvalá na riasy - ošetrenie pleti - úprava obočia - chemický peeling - povrchové čistenie - bezbolestná liposukcia. Nechtové štúdio - manikúra - pedikúra - lakovanie - ošetrenie rúk ...

Kozmetické štúdio - predlžovanie rias - chemický peeling - permanentný makeup - vizážistika - depilácia Nechtové štúdio - manikúra - p shine - nechtová modeláž.

Kaderníctvo - dámske - pánske - detské Kozmetické služby

Andreas Luka s.r.o. Pomáhame chudnutie nielen celebrít metódami: vacupress, laser, lymfo-masáže, zábaly bahenné, zoštíhľujúce a anticelulitídne. Vykonávame relax procedúry: infrasauna, šampáňo, súkromie pre páry. Opaľovanie bez škodlivých účinkov UVA/UVB (Airbrush-nástrek).

Služby: - kozmetické poradenstvo - líčenie - kurzy líčenia

Kozmetické ošetrenie dermokozmetikou Syncare Služby: - výplne vrások - permanentný make up - odstránenie pigmentácií - trvalá epilácia - aplikácia mezonití - mikroneedling - dermarollerová mezoterapia - ultrazvuková špachtľa - mikrodermabrázia diamantovou brúskou.

Kaderníctvo - dámske, pánske a detské - fúkaná - melírovanie - strihanie - trvalá ondulácia - styling - farbenie - preliv - Keratín, Eslabondexx Kozmetika Pedikúra Manikúra Masáže

Predaj - prírodná kozmetika ATOK, CANNADERM Parafínové zábaly rúk - farbenie rias vrátane doplňovania a trvalé, obočie - epilácia voskom - kolagénové masky Liftingové masáže tváre - mikromasáže očného okolia

Služby: - kaderníctvo - masáže

V Salóniku u troch mačiek ponúkame celotelové masáže zamerané na relaxáciu aj zdravie, depiláciu cukrovou pastou Pandhy´s, zoštíhľujúce a parafínové zábaly.