Správna starostlivosť o nechty zahŕňa pravidelnú manikúru a pedikúru. Využiť môžete klasickú či francúzsku manikúru, modeláciu nechtov gélom alebo obyčajné zdobenia kamienkami, lakovaním či obtlačkami. Pedikúra môže byť suchá, mokrá alebo kombinovaná.

Kaderníctvo Kozmetický salón Manikúra - pedikúra - modelácia nechtov Solárium Chudnúce programy Masáže

Kaderníctvo: - dámske, pánske a detské. Manikúra a modelácia nechtov.

Nechtové štúdio - manikúra - potiahnutie prírodných nechtov - zdobenie - nechtová modelácia - japonská a klasická manikúra - lakovanie farebné a francúzske - peeling z morskej soli - relaxačná masáž rúk - parafínový zábal

Športové a relaxačné masáže, lymfodrenáže, reflexológia Klasická pedikúra Infrasauna

Naše služby: - kometika - kaderníctvo - masáže - nechtová modeláž.

Teint štúdio Kozmetika, pedikúra, manikúra, P-shine, modelácia nechtov gélom i akrylom, depilácia, parafínové zábaly, predlžovanie rias, liposukcia-lymfodrenáže, líčenie, fotomakeup, farbové poradenstvo, telové programy, okamžité opálenie.

Nový moderný salón v centre Mladej Boleslavi poskytujúci komplexné služby. Kaderníctvo, kozmetika, pedikúra, manikúra, masáže. SALON FOR YOU sa špecializuje na luxusné svadobné a spoločenské účesy. Prezentujeme najnovšie trendy a ponúkame poradenstvo vo všetkých oblastiach poskytovanej starostlivosti.

Solárium Vibrosauna Pedikúra Modeláž nechtov Kozmetika Mezoterapia

Služby: -kaderníctvo -kozmetika -manikúra.

kozmetické štúdio, modeláž nechtov, predlžovanie rias.

Klasická pedikúra, odstránenie zrohovatenej kože a kurích ôk, ošetrenie zarastených nechtov.

Zvažujete zmenu účesu? Chcete sa odreagovať a nechať sa rozmaznávať? Navštívte náš salón. Ponúkame kompletné kadernícke služby pre dámy aj pánov. Pracujeme iba s výrobkami od spoločnosti WELLA, ktoré si tiež môžete u nás aj zakúpiť a starať sa o svoje vlasy na profesionálnej úrovni aj doma. Kadernícke štúdio ponúka kompletné kadernícke služby ako ...