Starostlivosť o telo zahŕňa nielen kozmetické salóny, ale aj predaj kozmetických potrieb, ambulancie estetickej medicíny a ordinácie plastickej chirurgie. Masážne, rehabilitačné centrá, športové zariadenia a ďalšie miesta dokážu udržať vaše telo v kondícii

Relax Bellenos - klasická masáž, havajská masáž, lávové kamene, čokoládová masáž, medová masáž, jemné mobilizácia, reflexológia chodidla nohy, bankovanie, prístrojová lymfatická masáž, masáž dolných a horných končatín. Sauna.

Klasické aj relaxačné masáže s použitím lávových kameňov. -aróma masáže - manuálna lymfodrenáža -čokoládové masáže s použitím lávových kameňov - čínska masáž TUINA -havajská masáž s lávovými kameňmi -predaj zahrievacích papučí a vankúšikov -zábaly na dolné končatiny - zábaly na ruky s použitím termorukavíc - medová masáž - rašelinové ...

"VIAC AKO KADERNÍCTVO" Služby: -kadernícke služby (kaderníctvo) vrátane predlžovania a zahusťovania vlasov -permanentné riasy -modeláž nechtov -lepenie šperkov na zuby.

Nechtové štúdio - modelácia nechtov - doplnenie gélu - francúzska manikúra - zdobenie nechtov - P - shine

Kadernícke a kozmetické služby, predlžovanie vlasov, vizážistiku, manikúru, pedikúru, modeláciu nechtov, masáže a nastreľovanie náušníc.