Starostlivosť o telo zahŕňa nielen kozmetické salóny, ale aj predaj kozmetických potrieb, ambulancie estetickej medicíny a ordinácie plastickej chirurgie. Masážne, rehabilitačné centrá, športové zariadenia a ďalšie miesta dokážu udržať vaše telo v kondícii

Internetový predaj, e-shop: -parfémy -kozmetika -náradie

Služby: -rehabilitácia -balneológia -liečebné a relaxačné procedúry -kozmetika

Tehotenské kurzy: -cvičenie v tehotenstve podporujúce svalstvo k pôrodu -nácvik dýchania a tlačenia -relaxačné cvičenia a plávanie v bazéne -odborná príprava otcov na pôrod -príprava na starostlivosť o dieťa. -šesťnedelský kurz cvičenia na úpravy postavy -odborné poradenstvo v oblasti antikoncepcie. Liečba sterility: -metóda pani ...

Hotel, ubytovanie. Wellnes. Služby: -masérske -rekondičné -regeneračná.

Fitcentrum: -aerobic -posiľovňa. Solárium. Masáže. Fitness shop. Veľkoobchod, maloobchod, zásielková služba: -oblečenie pre kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplnky výživy značky OMEGA -proteín-sacharidové nápoje -iónové nápoje -aminokyseliny -Creatín -Pyruvať. Poradenská činnosť.

Fitness štúdio: -posiľovňa. Individuálny tréning s trénerom, tréningový plán. Vybavenie posilňovne značkovými posilňovacími strojmi. Zostavenie jedálnička. Odporúčania, poradenstvo zdravej výživy. Predaj nápojov. Masáže.

Kaderníctvo Ka98 pôsobí od roku 1998. Kadernícky salón. Predaj: - značková vlasová kozmetika - zahusťovač vlasov. Umývanie, strihanie, fúkanie, česanie vlasov. Melír. Trvalá. Farbenie vlasov. Masáže hlavy. Módny styling.

Kaderníctvo. Ďalšia prevádzkareň: Staré námestie 23, 356 01, Sokolov.

Kozmetický salón: -pedikúra -nechtová modelácia -mezoterapia -laserová terapia -permanentného make-up -kompletné ošetrenie a hĺbkové čistenie pleti.

Centrum regenerácie a neinvazívnej estetickej medicíny: - omladenie tváre - formovanie postavy - laserové ošetrenie