Starostlivosť o telo zahŕňa nielen kozmetické salóny, ale aj predaj kozmetických potrieb, ambulancie estetickej medicíny a ordinácie plastickej chirurgie. Masážne, rehabilitačné centrá, športové zariadenia a ďalšie miesta dokážu udržať vaše telo v kondícii

Kurzy, prednášky, poradenstvo: - celostnej zmyselné masáže - tantrické masáže - partnerské a osobné poradenstvo - osobný rozvoj - intímny život.

služby - modeláž nechtov - kozmetického ošetrenia - predlžovanie rias - kavitácia (liposukcia) ultrazvukom - pedikúra.

Kozmetické služby s prírodnou francúzskou kozmetikou GERnétic, celotelové zábaly (detoxikačné, proti celulitíde), zoštíhľujúce programy, lymfatické masáže, relaxačné a zdravotné masáže, shiatsu a TČM, masáže pre tehotné, masáže a cvičenia pri neplodnosti, terapie.Prodej kozmetiky GERnétic a prípravkov Diochi .

Sme tradičné pánske holičstvo. Profesionálne upravíme vás účes i fúz a ešte si u nás pochutnáte na poháriku niečoho dobrého. Nájdete nás v Metropoli Zličín a novo aj v OC Chodov.

Buďte vždy krásna a očarujúca vďaka permanentnému make-upu. Dosiahnite zmyselných pier a krásneho, výrazného obočie. V odbore permanentného mejkapu mám mnohoročné skúsenosti a vždy ma motivuje radosť, ktorú vám vaše premena prinesie.

Naša Studio Grace ponúka kompletný balík služieb v oblasti manikúry a pedikúry, depilácia a líčenie. Poskytujeme kurzy a školenia v obore manikúra a pedikúra. Pre našu prácu používame len profesionálne, inovatívne a efektívne metódy. Obzvlášť veľkú pozornosť venujeme bezpečnosti počas vykonávania procedúr a veľký dôraz kladieme na materiály a ...

Naše kaderníctvo na Prahe 6, kadernícke štúdio 49 Vám ponúka kompletné kadernícke služby, pohodlie, rodinou atmosféru, komfort a prácu s najkvalitnejšími vlasovými produktmi. Dámske kaderníctvo, spoločenské účesy: Strihanie vlasov, moderné strihy, farbenie vlasov, prelivy, melírovanie, svadobné účesy, účesy pre slávnostné príležitosti, večerné ...

Vykonávam klasickú, suchú, kombinovanú, pánsku a P-shine manikúru i pedikúru u klienta doma alebo v salóne. Ponúkam darčekové šeky. Zaisťujem ošetrenie kurieho oka, lakovanie, odstránenie zarůstajícího nechtu, masáž nôh, zdobenie, peeling a parafínové zábaly.

služby: - manikúra - modeláž nechtov

Studio krásy Esmina - kozmetika - masáže - solárium - manikúra, pedikúra - depilácia - kaderníctvo.

Dr.Hauschka Store. Predaj, e-shop - prírodná kozmetika Dr.Hauschka. kozmetické štúdio - kozmetika - kozmetické ošetrenie.

SALON COOL - kaderníctvo - predlžovanie rias - kozmetika - modelovanie nechtov.

Kaderníctvo Kamenická - dámske, pánske, detské - strihanie, farbenie, melírovanie. Kozmetika, služby - kozmetické ošetrenie - tel. 605 806 790.

estetické centrum - kozmetika - masáže - bielenie zubov - prístrojová lymfatická masáž - predlžovanie rias. ďalšie pobočky - adresa: Bratislavská 2, Brno, tel. 602 640 778 - adresa: Sady 5. mája 32, Plzeň, tel. 602 640 778.

služby: -masáže pre uvoľnenie celého tela od bolestí, stresu a napätia. masáže: -regenerační, Havajská Lomi-Lomi, relaxačné, medová,, Indická masáž hlavy.

služby - masáže - kozmetika - manikúra - trvalá epilácia.