Atramentové a laserové tlačiarne sú aktuálne najpoužívanejšie. Pre ich používanie je nutné dokúpiť cartridge alebo tonery. Ak chcete ušetriť miesto v pracovni, kúpte si multifunkčnú tlačiareň, ktorá funguje aj ako kopírovacie zariadenie a skener v jednom.

činnosť: - digitálna malonákladová tlač - digitálna veľkoformátovú tlač - výroba novín, časopisov, plagátov, preukazov pre potreby filmu.

Agentúrne reklamná činnosť, reklama. Výroba: -reklamní tabule, pútače -světelné reklamy -orientační systémy -tiskové predlohy a prípravy -TECHNICKÁ reklamné fotografie -malba reklám na fasády. Digitálna tlač. potlač: -samolepky, tričká. Fotopolepy: -polepy autá, výkladov a pod. inzercia: Regionálne, celoštátnej.

Korektúry bakalárske, diplomové alebo záverečnej práce po jazykovej i štylistickej stránke. Zariadime pre Vás korekciu pravopisu, formátovanie aj väzbu Vašej bakalárskej práce. Vytvárame firemné prezentácie alebo originálny text pre copywriting. S nami pre Vás bude korektúra bakalárskej práce bez starostí!

Tlačiarenské práce: - veľkoplošná tlač - tlač posterov - tlač na plátno a tkaninu - skenovanie - grafika - DTP.

Naša firma Vám ponúka: UV ofset, UV digitál, lentikulár, 3D tlač, PVC samolepky, tlač na fólie, tlač na plasty, lenticular, pet, APET, PETG, petgag, tlač bielou.

Reklamná agentúra - výroba reklamy, grafické štúdio, tlač firemných tlačovín

Potlač, predaj, e-shop: -tričko, mikiny. -textil. Výroba, potlač: -samolepky. -placky, butony. -trsátka. -reklamní predmety. služby: -sítotisk. -tamponový tlač. -velkoplošný tlač.

služby - dizajn, tlač, publikovanie - marketing, reklama a branding - preklady - copywriting - produkcia - školenia a poradenské služby.

služby: - výroba pečiatok, vizitiek - potlač predmetov - veľkoplošná tlač - gravírovanie - značenie CO2 laserom - digitálna tlač a kopírovanie. Sme autorizovaným výrobcom pečiatok TRODAT.

zhotovenie - reklamné fotografie natáčanie videí tlač - oznámenia

služby: - knihařství - tlačiareň - vydavateľstvo - paspartovanie a rámovanie obrazov

Grafické štúdio: -lito štúdio -ofsetová tlačiareň. Reklamné štúdio: -Reklama tlačová -reklamní predmety s potlačou (logo) -graficky návrhy (grafika) -scan, sadzba, osvit -výroba a potlač CD -WEB dizajn -předtisková príprava -ofsetový tlač -malonákladový tlač. Výroba, tlač na vlastných strojoch: -tiskoviny širokého rozsahu ...

služby: -graficky štúdio -Tlačiareň - malonákladová tlač -copy centrum -řezaná reklama na plotri -farebný tlač na veľkoplošnom plotri Canon.

Reklamné štúdio: - kopírovanie A4, A3 jednostranne, obojstranne - plnofarebné kopírovanie A4 a A3 - farebný a plnofarebná tlač - zhotovenie vizitiek - zhotovenie svadobných oznámení, pozvánok - tlač letáčikov, plagátov atď. - zhotovenie pečiatok - firemné tabule, plachty - reklamné nápisy a grafiky na automobily, výklady, autoplachty - ...

Prvý magazín v Česku, ktorý píše o zážitkoch a darčekoch. Načerpajte inšpiráciu pre seba alebo svojich blízkych a užívajte si život, ako sa patrí.

práca: -tónování autoskiel -bezpečnostné a okenné fólie. -velkoplošný digitálna tlač a rezané reklama. Grafické práce: -polepy áut -billboardy, pútače aj bannery. -autosamolepky -homologované autofólie -okenní a bezpečnostné fólie.

služby: -tvorba loga -návrhy letákov, plagáty, tlačoviny -výroba samolepiace grafiky -fotografické práce -velkoplošný tlač -polepy automobilov, obchodov, ceduľou -výroba vývesných štítov, polep výkladov, atď. -výroba svetelných reklám -malba reklám na fasády -reklamní plachty -Reklama na zimné štadióny vrátane -ledové plochy -prenájom ...

Výroba z plastov: -polyetylenové fólie -obaly na zošity -tašky vrecúška -pytle -hadica -polohadice -smrštitelné fólie. práca: -čtyřbarevný potlač výrobkov.

TABLOSERVIS Pasáž služieb Kopírovanie farebné i čiernobiele Krúžková väzba, laminácia Pečiatky značky Colop, Shiny, Trodat Výroba vizitiek, letákov, svadobných oznámení, novoročeniek Zákazky a tovar možno objednať len mailom alebo po teleonu. O spôsobe odovzdania budete telefonicky informovaní. predaj: - lekárske tlačivá - tlačivá pre ...

marketing: - logotypy, bannery, promo steny a stolíky - pútače, stojany, propagačné materiály - grafika www stránok, webdesign

tlačiareň - tlač vizitiek a reklamných tlačovín - knihárske práce, číslovanie, výsek. prevádzkareň: - Žižkova ulica (areál ZŠ Zachar)

GRAFIK-AJA - darčeky od Aji, je grafické štúdio v Ostrave, kde vyrába darčekové predmety pre radosť. Zameriavajú sa na potlače hrnčekov, textilu a skla, pieskovanie nerezu, kresby, portréty a maľby. Ďalej vytvára reklamné predmety. Špecializujú sa aj na ručnú výrobu vitráží. Tvoríme nielen pre firmy, ale aj jednotlivcov. Naša práca je ...

služby: -sazba-DTP-osvit (akýkoľvek druh tlačovín) tlačiareň: -ofsetový tlač -Reklama -tiskařské práce. Knihárske práce. Grafické štúdio. Digitálna tlač.

Spoločnosť Copy Servis Japos s.r.o. ponúka profesionálne služby v oblasti kopírovania, tlače, skenovania aj laminovanie vo vysokej kvalite. Vykonávame tiež rôzne väzby tlačovín, diplomových prác a ďalších dokumentov alebo kompletizácia celých zákaziek. Nájdete nás v centre Brna na ulici Josefská.   Kopírovacie centrum, copy centrum:  - ...

MEDIATEL je moderná mediálna agentúra so širokým portfóliom online marketingových služieb a tlačenej inzercie pre malé a stredné firmy či živnostníkov (SME / SMB). Vyrobíme a realizujeme pre Vás marketingovú stratégiu na mieru a s garanciou. Odlíšime Vás od konkurencie a budete viac vidieť. Pripravíme optimalizovaný web pre vyhľadávače Google ...