Atramentové a laserové tlačiarne sú aktuálne najpoužívanejšie. Pre ich používanie je nutné dokúpiť cartridge alebo tonery. Ak chcete ušetriť miesto v pracovni, kúpte si multifunkčnú tlačiareň, ktorá funguje aj ako kopírovacie zariadenie a skener v jednom.

Reklamná činnosť Výroba a potlač reklamných predmetov Grafické práce a tlačoviny

Práca, služby: - reprografické, polygrafické, tlačiarske - grafické návrhy. Tlačiareň. DTP štúdio.

Služby - servis, analýzy tlačového výkonu - návrhy tlačového prostredia - predaj IT techniky - dodávky spotrebného materiálu - outsourcing.

Výroba, predajňa, eshop: - pečiatky. Tlačiarske práce. Reklama.

Tlačiareň AMOS repro, spol. s.r.o. v Ostrave sa špecializuje na veľkoformátový, ofsetová a expresné tlač a grafické návrhy. Zaoberáme sa výrobou kníh, plagátov, brožúr, letákov, manuálov a katalógov. tlač: malonákladová:  - v najvyššej kvalite vrátane knihárskeho spracovania  - vizitky, kalendáre, fotografie, plagáty, PVC, ...

služby: - grafika, web design, reklamné spoty - produkčné a usporiadateľská činnosť - reklamné a darčekové predmety - tlačové služby - reklama - gravírovanie laserom - veľkoplošná tlač - plotrová reklama.

Návrh, predaj, montáž, servis: - tlačiarne čiarových kódov - snímače čiarových kódov - dátové terminály - tlačiarne plastových kariet - priemyselné snímače čiarových kódov - spotrebný materiál, náhradné diely. služby: - potlač samolepiacich etikiet, textilných visačiek, PVC kariet podľa požiadaviek.

Reklama a potlač: - predmety s potlačou - kalendáre, diáre, vzorkovňa, brúsené sklo s logom - darčekové predmety.

Reklamná agentúra - výroba reklamy - veľkoplošná tlač - reklamné predmety - výroba tlačovín.

Reklama, atelier reklamnej grafiky. vytvorenie: - vizitky, listový papier, letáky, plagáty - darčekové predmety, obaly, reklama do MHD - etikety, reklamné skladačky - katalógy, profil firmy, výročné správy. Fotografická činnosť. tvorba: - certifikáty, akcie, ceniny - vonkajšia reklama - reklamné panely, 3D reklama - polepy ...

Vo vydavateľstve MONTANEX, a. S. Sa zaoberáme vydávaním kníh, tlačou publikácií a tvorbou kníh na zákazku. Zameriavame sa na špecializovanú odbornú literatúru, tuzemskú vedeckú a náučnú tvorbu v mnohých odboroch a odvetviach. Tiež predávame knihy a kvalitné literatúru, ktorá sa vám bude páčiť, a radi ju budete čítať. Naše vydavateľstvo pôsobí na ...

Poskytujeme služby v oblasti tvorby firemných webov a e-shopových riešení, ale aj v oblasti tlače.

Ponuka veľkoplošnej tlače a 3D reklamy. Realizujeme plnofarebnú potlač tričiek už od 1 ks, samolepky s obrezom do tvaru. Špecializujeme sa na veľkoplošnú tlač: letáky, plagáty, billboardy, samolepky s obrezom do tvaru, bannery a iné.

Predaj, maloobchod: -tričká s potlačou Služby: -potlač tričiek

Výroba: - letáky, plagáty, brožúry, kalendáre, vizitky. Tlačiareň, tlač.

Tlač. Tlačiarske práce. Produkty: -noviny, časopisy -učebnica -knihy, právna literatúra -brožúry, letáky, kalendáre

Tlačiareň - tlač a objednávky on-line - vizitky, letáky, pohľadnice, poukazy, kalendáre, samolepky, pečiatka, reklamné plachty, bannery, roll up, reklamné predmety, reklamný textil, polepy áut a výloh. Grafické štúdio a webdesign, tvorba loga. Rýchla a lacná tlač a expedícia po celej SR. Doprava zadarmo.

Reklamná agentúra: - billboardy - reklama na mostoch - veľkoplošná tlač - firemné štíty - svetelná reklama - trojrozmerná reklama - informačné a navádzacie systémy firiem - reklamné predmety - signmaking.