Atramentové a laserové tlačiarne sú aktuálne najpoužívanejšie. Pre ich používanie je nutné dokúpiť cartridge alebo tonery. Ak chcete ušetriť miesto v pracovni, kúpte si multifunkčnú tlačiareň, ktorá funguje aj ako kopírovacie zariadenie a skener v jednom.

Služby - grafické práce - veľkoformátová tlač - dizajn - rytectvo - potlač textilu.

Služby: - marketing - firemné tlačoviny, kalendáre, katalógy, časopisy, magazíny a ďalšie propagačné publikácie - realizácia športových, spoločenských a kultúrnych podujatí - public relations - grafické a DTP práce

Grafické štúdio - webdesign - tlačoviny - prezentácia.

Služby: - tlač, tlačiarenské služby - komplexné polygrafické služby - grafická príprava

Služby: - reklamná činnosť - tlač - rezaná grafika - montáže a polepy MHD, nákladov, áut - výroba svetelných nápisov, plastických log a ďalších reklamných nosičov - grafické štúdio

Služby: - 3D tlač, skenovanie, modelovanie Predaj: - 3D tlačiarne a všetky komponenty na tlač

Polygrafická výroba: - letáky, katalógy - knihárske spracovanie.

Služby: - kopírovanie - skenovanie - tlač - väzba - výroba pečiatok

Tlač - vizitky, propagačné materiály, knihy, časopisy - grafické návrhy - skenovanie.

Tlačové a reklamné služby - grafické štúdio - výstavné a prezentačné systémy - reklamná ceduľa - firemné tlačoviny.

Zaoberám sa predtlačovou tvorbou všetkých firemných tlačovín, reklamných grafík, navrhujem logá, corporate identity, grafické manuály, prezentácie a mnoho ďalšieho. Osobne pôsobím po Prahe, po dohovore celá SR.

Reklamná agentúra. Tlačové služby.

Tlačová agentúra - reportážne a umelecké fotografie - audio-vizuálna tvorba - filmová a fotografická postprodukcia - marketingové služby - reklama.

Tlačiareň. digitálna tlač, DTP a grafické spracovanie.

Tvorba webových stránok a e-shopov. Responzívny webdesign pre mobilné zariadenia. SEO optimalizácia webových stránok a PPC kampane. Redakčný systém webeditorplus.cz. WebHostingové služby. Grafické spracovanie, tlač vizitiek a letákov.

Výroba reklamy a tlačové služby. Vykonávame sieťotlač a veľkoformátovú UV tlač na rolové a doskové materiály. Zaoberáme sa potlačou tričiek a reklamných predmetov. VEĽKOFORMÁTOVÝ UV TLAČ Priama potlač doskových a rolových materiálov Reklamné cedule, tabule a dosky Veľkoformátová tlač plagátov, bilboardov Tlač na plátno, tapety, ...

Služby: - reklamné kampane - konkávne vozidlá - vonkajšia reklama - tlač

Služby: - výroba reklamy - veľkoplošná tlač - rezaná grafika - laminácia - výroba vizitiek.

Ponúkame kompletnú tlač časopisov, katalógov, výročných správ a vizitiek. Vykonávame falcovanie, výsek a perforáciu, ale aj thermotlač a slepotlač.

Tlačiareň, reklamná agentúra. Ofsetová tlač.

Výroba a predaj svadobných oznámení, pozvánok, krabičiek na výslužku a ďalších svadobných tlačovín. Tlač novoročných prianí pre firmy aj jednotlivcov.

Hlavný predmet činnosti: - rozosielanie hromadných zásielok (listov a balíkov) - skladovanie a expedícia reklamných materiálov - vytváranie a spracovanie adries vrátane štatistík - strojné obálkovanie. Ostatné činnosti: - colné služby - tlačové služby - zásielkový predaj - zasielanie peňazí.

Služby: -reklama -grafické práce -webdesign -webhosting -potlač textilu