Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Upratovacie služby: - upratovanie - umývanie a leštenie okien - čistenie, vysávanie kobercov - žehlenie bielizne - záhradnícke práce - montáž nábytku - výmena žiaroviek a pod.

Naša firma poskytuje služby v oblasti gastronómie, ubytovacích služieb a upratovacích služieb.

Zelená upratovačka s.r.o. sa zameriava na ekologické upratovanie domácností a nebytových priestorov a na upratovacie poradenstvo.

Apelika s.r.o. sa zameriava na jednorazové a pravidelné upratovanie, čistenie kobercov a čalúnenie.

Ubytovanie: -penzión s celoročným ubytovaním. Možnosť požičiavania bicyklov. Hostinská činnosť: -občerstvenie s posedením v blízkosti rybníka. Práčovňa - Strachotín, Družstevná 226.

služby: - upratovacia firma - ubytovanie, práca í.

Čistiareň a práčovňa: - práčovňa pre firemných zákazníkov - pranie a čistenie odevov a textílií. - čistenie textilných žalúzií Pobočka: - čistiareň a práčovňa - Nezvalova 987/1, Olomouc - Hodolany.

Spoločnosť DERONA deratizácia s.r.o. sa špecializuje na deratizácia: - ploštice, šváby, mravce - blchy, sršne, osy, muchy - hlodavce, plesne, vírusy, baktérie

HomeForLiving sa zameriava na realitné a právne služby, financovanie a upratovanie nehnuteľností.

Upratovanie domácnosti - gazdiná: - kompletná starostlivosť o dom a záhradu. Ubytovanie Horní Lideč: - ubytovňa blízko hlavnej stanice ČD - izby dvojlôžkové - krátkodobé aj dlhodobé vhodné pre robotníkov, skupiny i jednotlivcov - cena od 150, -Kč noc / lôžko.

Súkromná bezpečnostná agentúra: -ostraha objektov a podnikov -ochrana osôb -pult centralizovanej ochrany -preprava finančných hotovostí a cenín -poriadková, patrolovacia služba -poradenská služba -zabezpečovacie systémy. Upratovacie služby.

Oprava, čistenie, farbenie: - kožené povrchy - koženka - EKOkoža - čistenie kože, usne.

Upratovacie služby - upratovanie firiem aj domácností - úpravy a realizácia zelene - umývanie okien a nákladov - čistenie kobercov. Hodinový manžel - údržbárske práce - čistenie odpadov - sťahovanie nábytku.

Upratovacie služby pre verejné budovy, výrobné haly, kancelárie, byty a vonkajšie priestory.

Upratovanie. Gazdinské služby pre domácnosti: -kompletné upratovanie - prach, vysávanie, umývanie okien -pranie a žehlenie bielizne -varenie - upečenie jednoduchého múčnika -nákupy -venčenie psa -dohľad nad remeselníkmi vo Vašom byte Priemyselné upratovanie: -pravidelné a jednorazové upratovanie kancelárskych, skladových a výrobných ...

Spoločnosť BMS 1, spol. s r.o. vykonáva: - revízie, opravy, kontroly čerpacích staníc - priemyselné čistenie špeciálnymi technológiami - čistenie nádrží na ropné látky - predaj, montáž stojanov, meradiel a ďalších technológií pre čerpacie stanice.

Upratovacia firma: - domy - byty - kancelárie - zdravotnícke zariadenia.

Papierenská spoločnosť Papírna Moudrý, s.r.o.poskytuje výrobu a predaj: -predmety z papiera a lepenky -patrí medzi najväčších výrobcov mucholapok na svete: -ochrana kvetov pred škodcami -ochrana kvetov, kríkov a stromov pred škodcami -ochrana stromov pred lezúcimi škodcami -okenné siete, balkónové siete -feromónový lapač ...

Činnosť: - vymáhanie, správa, odkup pohľadávok - detektívne služby - stráženie osôb, majetku - upratovacie služby - energetické poradenstvo - realitná činnosť.

Deraservis s.r.o., deratizácia, dezinsekcia, dezinfekcia, ničenie hlodavcov, hmyzu a iných škodcov. Hubíme ploštice, mravce, osy, sršne, šváby, rusy, blchy, faraóny, muchy, myši, krysy, hraboše, potkany a ďalšie.

Lukaz, s.r.o. zaisťuje požičovňu áut. Dodávajú stavebné stroje všetkých typov, kamióny, autobusy a ostatnú techniku.

Spoločnosť ROKO service plus s.r.o. sa už od roku 1995 zaoberá činnosťou v oblasti upratovacích a čistiacich prác. Ponúkame jednorazové aj pravidelné upratovanie domácností, komerčných priestorov a taktiež poskytujeme upratovacie a čistiace služby pre štátne organizácie. Svoje služby sme schopní vykonávať po celej Českej republike. Prevažne ...

Upratovacie služby - upratovanie firiem, kancelárií a domácností - pravidelné aj jednorazové upratovanie - čistenie kobercov, umývanie okien. Hodinový manžel - výškové práce - rekonštrukcia kúpeľní - búracie práce - rizikové výrub stromov.

Upratovacie služby - upratovanie domácností, kancelárií a menších firiem - pravidelné, jednorazové aj generálne upratovanie - umývanie okien, žehlenie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, výroba: -drogerie -hygiena komunálne -deratizační prípravky LANIRAT Z, PG *** -prípravky pre hubenie hmyzu.