Ak máte problém so škodcami, využite služby deratizátora. Deratizácia zahŕňa hubenie hlodavcov, myší a potkanov. Dezinfekcia Vám zabezpečí ochranu proti plesniam. Dezinsekcia Vám pomôže vyriešiť problémy s otravným hmyzom - vyhubí šváby, ploštice aj blchy.

Služby: - preprava, zneškodňovanie odpadu - sanácia budov (odstraňovanie ropných látok, azbestu) - dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia. Výroba, montáž: - uhlíkové filtre pre automobily, poľnohospodársku techniku, priemyselné objekty.

Kompletné služby vr. poradenstvo: -čistiace a upratovacie vr. dodávky hygienických materiálov a zásobníkov -denné udržiavacie a špeciálne upratovanie -umývanie okien -poskytovanie náhradného plnenia Čistenie: -koberce -parkety -interiéry automobilov, vozidiel -všetkých druhov tvrdých podláh. Výškové práce: -umývanie okien a ...

Deratizácia - ničenie škodcov Kordovský Hubenie ploštíc, hlodavcov, mravcov, švábov a ďalších škodcov. Deratizácia, Dezinsekcia, Dezinfekcia. Rýchlo, efektívne, profesionálne s osobným prístupom. Ponúkame komplexné riešenie pre vaše objekty. Garantujeme stopercentnú odbornosť. Zaisťujeme integrovanú ochranu pred škodcami, tj komplexnú ...

Výroba, veľkoobchod, distribúcia: - produkty na terapiu vlhkého hojenia rán - dezinfekčné prostriedky pre zdravotníctvo.

Služby: - dezinfekcia - dezinsekcia - deratizácia - DDD

Dodávka, predaj: - deratizačné prostriedky - prípravky na ničenie hmyzu, hlodavcov.

Rodenator - efektívna a bezpečná ochrana proti podzemným škodcom! Ide o systém riadenej eliminácie škodcov. Umožníme vám prevziať kontrolu nad svojou pôdou a vyhrať boj nad škodcami. Ponúkame aj možnosť likvidácie škodcov priamo u vás. Deratizácia bez jedov.

Hubenie ploštíc a iného obtiažneho hmyzu. Deratizácia hlodavcov. Vypratovacie práce.

Vykonávanie deratizácie, dezinsekcie, ničenie potkanov, ploštíc a švábov. Inštalácia zábran proti holubom vrátane výškových prác a vypratania.

Desinsekcia, dezinfekcia, deratizácia - DDD. Služby v oblasti dezinsekcie, dezinfekcie. Firma sa špecializuje najmä na odbor zdravotníctva – operačné sály, infekčné prostredie, infekčné izby. Ďalej sú služby poskytované pre školy, školské a závodné jedálne, iné stravovacie zariadenia, byty. Desinsekčné a dezinfekčné služby najvyššej úrovne - ...

Certifikovaní technici, 100% účinné prostriedky a vystavenie protokolu sú u nás samozrejmosťou. Dodržujeme termíny a cenu viete vždy vopred. Hubenie ploštíc a ďalšie DDD služby vykonávame po celých Čechách. Poskytujeme komplexné DDD služby pre firmy aj domácnosti.

Spoločnosť Trinityozon s.r.o. je zameraná na ozónové technológie na úpravu vzduchu. Je výhradným distribútorom firmy LIFETECH s.r.o., vyrábajúci profesionálne ozónové zariadenie v Českej republike. Multifunkčné dezinfekčné zariadenie LifeOX® vytvorí perfektne čisté prostredie u Vás doma, v kancelárii, ordinácii, aute, aj vo výrobných ...

Služby: - upratovacie - dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia - správa a údržba nehnuteľností.

Správa a údržba nehnuteľností - upratovacie a vypratovacie práce. Stavebná činnosť - rekonštrukcia budov - podlahárske práce - stolárske práce - elektroinštalačná práca - vodoinštalatérske práce. Deratizácia, dezinfekcia, dezinsekcia.

Služby - deratizácia - dezinfekcia - dezinsekcia - bio čistenie - vypratovacie práce.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - deratizačné, dezinsekčné, dezinfekčné prípravky - dezinfekčné prípravky pre zdravotníctvo, poľnohospodárstvo, komunálnu hygienu - aplikačná technika pre profesionálnych pracovníkov a malospotrebiče.

Deratizácia a upratovacie služby.

Dezinfekcia potrubia vnútorného vodovodu vrátane vystavenia Zabezpečeniu rozboru vody z dezinfikovaného rozvodu vody. Vodoinštalatérske práce.

Deratizácia Dezinsekcia Dezinfekcia

Deratizácia Dezinsekcia Ochrana proti holubom Upratovacie práce Údržba zelene Protipožiarne nátery

Potrebujete sa zbaviť škodcov? Obťažujú Vás hlodavce, hmyz, šváby, ploštice či ďalšie? Potrebujete odstrániť pleseň? Kontaktujte nás. Naša spoločnosť Vám ponúka komplexné služby v oblasti dezinfekcie, dezinsekcie a deratizácie. Práce realizujeme v Prahe, ale aj v celej SR. DDD zaistíme v miestach, ako sú poľnohospodárske či zdravotnícke ...