Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Zaisťujeme služby v oblasti deratizácie, dezinsekcie, dezinfekcie. Predaj deratizačných a dezinsekčných prípravkov a materiálu.

Našim zameraním sú čistiace a upratovacie služby v meste Znojme a okolie. Vykonávame čistenie kobercov, sedacích súprav, kresiel, stoličiek a ďalšieho čalúneného nábytku. Prevádzkujeme tiež požičovňu čistiacich strojov. Internetový obchod, e-shop: -Drevené dámske, pánske hodinky.

Služby: -dezinfekcia -deratizácia.

Práčovňa. Služby: -pranie, žehlenie a mandľovanie bielizne pre reštaurácie, hotely, ubytovne, penzióny, materské školy a súkromníkov. Zaisťujeme zvoz a rozvoz bielizne -zaisťujeme pranie, žehlenie (tiež ručné žehlenie košieľ) a mandľovanie

Čistenie kobercov a čalúnenie - čistenie interiérov áut aj u zákazníka, umývanie okien, predaj vysávačov na celý život zn. Lindhaus.

Návrhy, realizácia a predaj osvetlenie, svietidiel a svetelných zdrojov.

Stavebná firma pôsobiaca po celom Juhomoravskom kraji. Rekonštrukcia nehnuteľností, stavba rodinných domov na kľúč, výroba nábytku na mieru, poskytovanie upratovacích služieb.

Vysúšaniu a trvalá izolácie vlhkého muriva stavieb - elektrofyzikálne elektroosmóza DryPol system. https://www.hydroizolace-elektroosmoza.cz/ https://www.drypol.sk/ https://www.pujcovna-stavebni-leseni.cz/

Firma zaisťuje bežné upratovanie domov, bytov, kancelárií. Vykonáva upratovanie po rekonštrukcii a výstavbe. Zaistí tepovanie a čistenie interiérov áut. ošetrenie marmolea, linolea, PVC, Očista a dezinfekcia hál. Dezinfekcia kancelárskych priestorov a dopravných prostriedkov.

Prevádzkuje práčovňu v Znojme, Zaistí pranie, žehlenie a mandľovanie. Staráme sa o kroje - vyperieme ich a starostlivo vyžehlíme.

Čistiace a upratovacie služby, upratovacia spoločnosť: - komplexné služby v oblasti upratovania, dezinfekcie kancelárskych, priemyselných objektov, zdravotníckych zariadení - stieranie podláh na sucho aj mokro - strojové čistenie kobercov a čalúnenie - ošetrovanie nábytku (suché stieranie, umývanie, leštenie) - čistenie skiel, skla, ...

Upratovacia firma, Zaistí upratovanie bytov, rodinných domov, víl, obchodných jednotiek, kancelárií, administratívnych budov. Umývame okná a žalúzie. Čistíme koberce, čalúnenie. Vykonávame údržby na záhrade. Upratujeme hotely a penzióny.

Visam s.r.o. sa zameriava na upratovacie služby pre domácnosti aj firmy vrátane umývania okien, sedačiek, kobercov a žehlenia.

LADEX Group spol. s r.o. sa zameriava na ostrahu majetku, zabezpečovacie systémy, na upratovanie aj na tvorbu webových stránok a e-shopov.

Upratovacia služba, pravidelné, jednorazové sezónne, predkolaudačné a ďalšie upratovanie bytových aj nebytových priestorov. Umývanie okien, žehlenie, čistenie kobercov a interiérov automobilov či sedacích súprav. Používame upratovaciu techniku Kärcher.

Služby: Čistenie pre dopravcov a firmy: -čistenie interiéru úžitkových vozidiel od osobných áut, dodávok, kamiónov po obytné autá, kabíny pracovných strojov Čistenie interiérov: -ručné čistenie osobných, úžitkových áut a karavanov suchou cestou aj mokrou cestou. Čistenie lodí: -pre ručné umývanie a čistenie motorových člnov, lode a ...

Hodinový manžel Brno známy ako Seniorservis vykonáva drobné opravy a rekonštrukcie, opravy bytov. Montáž nábytku, maľovanie bytov, úsporu vody pomocou perlátory. Lokalita Brno a blízke okolie. Bližšie špecifikácie prác, ktoré vykonávame: -drobné opravy v domácnosti -malování bytov - maliarske práce -natěračské práce, lepenie tapiet, ...

Firma zisťujúca upratovacie služby. Upratovanie domácností a kancelárií. Čistenie kobercov, pohoviek, kresiel, interiérov áut, umývanie okien. Požičovňa čistiacich strojov. Predaj čistiacich prostriedkov.