Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

RENATEX CZ a.s. - komplexné služby prenájmu a pranie bielizne a pracovných odevov pre zdravotnícke zariadenia, kúpele, hotely, reštauračné prevádzky a priemyselné podniky - prenájom sortimentu bielizne aj dopravu Poskytujeme odborné vypranie, vyčistenie a ošetrenie bielizne, obstaranie.

Pranie, žehlenie, mandľovanie, drobné opravy bielizne, zvoz a dovoz bielizne pre firmy, zdravotníctvo aj verejnosť.

služby: - tlač - polygrafické služby - účtovníctvo - upratovacie služby

Stavebná firma. Stavebná činnosť: - kompletná dodávka stavieb - opravy, rekonštrukcie stavieb - obklady, dlažby - hydroizolácie striech. práca: - murárske - inštalatérske - kúrenárske - tesárske - klampiarske. sklenářství: - zasklievanie výkladov, okien, dverí. Komplexné upratovacie služby. Sídlo firmy: - 1. máje ...

Firma Sťahovanie Dopraváčik René Nováčka s dlhoročnou tradíciou zaisťuje všetky sťahovacie a vypratávacie práce vrátane zaistenia prepravy po celej Českej republike i Európskej únii. Kompletné sťahovanie v ČR a EÚ: - lacné a rýchle sťahovanie bytov a firiem, kancelárií - nonstop príjem zákaziek - ZDARMA 800 888 408 - sťahovanie objemného ...

Správa nehnuteľností a údržba budov, technická a energetická správa budov, správa majetku, bezpečnostné služby, stráženie objektov, upratovacie práce, údržba zelene.

Celororočná údržba a opravy ciest, komunikácií, parkovísk, chodníkov a nehnuteľností. Čistenie fasád, objektov, priemyselných a výrobných technológií, vodných tokov. Údržba zelene a kultivácia pozemkov, krajinotvorba. Regenerácia prírodných plôch, parkov, industriálnych a priemyselných zón.

Upratovacia firma - upratovanie domácností aj kancelárií - jednorazové a pravidelné upratovanie.

Činnosť v strojárstve: - tryskanie suchou a mokrou cestou - vysokotlakové čistenie - povrchová ochrana všetkých materiálov - maľby - výškové práce

Deratizačné a dezinfekčné služby. - hubenie hlodavcov - hubenie hmyzu, ploštíc, mravcov, švábovitých - dezinfekcia bytov po zosnulých - v potravinárstve - v obytných domoch - v ostatných prevádzkach.

Spoločnosť Josef Franek ponúka celú škálu služieb od zemných, výkopových, búracích prác až po upratovanie domu. Ďalej ponúka zváračské a paličské práce. Sme rýdzo českou firmou. Jej kapitálom vždy bola a je kvalita a profesionalita odvedených služieb. Na trhu figurujeme už bezmála 10 rokov. Kvalitu nami odvedenej práce podčiarkujeme záručnou ...

Detail House s.r.o. na svojom eshope umožňuje objednanie čistiacej služby, kedy Vám profesionálnymi prostriedkami vyčistí koberce, čalúnené sedačky, tepovanie postelí a matracov a pod.

Činnosť: - bezpečnosťou agentúra - detektívne služby - prenájom mobilného oplotenia, zábran, toaliet, spŕch - usporiadateľský servis - upratovacie služby. Internetový obchod, e-shop: - upratovacia technika - čistiace prostriedky - obalový materiál.