Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Zaoberáme sa: Upratovacími službami: - pravidelné upratovanie kancelárií, prevádzok, skladov, výrobných priestorov, domácností - jednorazové upratovanie domácností, kancelárií, prevádzok, skladov, výrobných priestorov. Odborným čistením: - pevných povrchov - čalúneného a koženého nábytku - čistenie kobercov - čistenie ...

Činnosť: - upratovacie služby - čistenie kobercov

Tvoríme internetové stránky v kombinácii Vašich predstáv a taktiež našej odbornosti.

Služby: - správa, údržba nehnuteľností - bezpečnostné a upratovacie služby

Naša činnosť sa zameriava na dve hlavné oblasti. Prvé sú upratovacie služby: - Jednorazové aj pravidelné - upratovanie domácností - upratovanie bytov aj domov - upratovanie vchodov a spoločných priestorov vlastníkov bytových jednotiek - upratovanie kancelárií, pracovných hál, reštaurácií i hotelov Druhou je správa nehnuteľností: - ...

Upratovacia firma: - kompletné upratovacie práce - upratovanie domácností (umývanie okien, čistenie kobercov atď.) - upratovanie kancelárií - upratovanie predajní a skladov - ručné umývanie okien a nákladov.

Stráženie detí v rodinách v Olomouci a okolí: - jednorazové - pravidelné - stráženie na svadbách. Vyzdvihovanie detí z jaslí, škôlok. Sprievod detí do záujmových krúžkov. Doučovanie učiva ZŚ. Bežné domáce upratovacie práce.