Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

služby - upratovacie práce - strojové čistenie.

služby - správa vlastných nehnuteľností - vedenie účtovníctva - upratovanie nehnuteľností.

Upratovacia firma, služby: - upratovanie kancelárií - generálne upratovanie - umývanie okien, výkladov - čistenie kobercov.

činnosť: - upratovacie služby - údržba zelene - bezpečnostná služba - ostraha majetku - recepčné služby

upratovacie služby - pravidelný aj jednorazový upratovanie - umývanie okien - hodinový manžel - kosenie trávnikov.

Spoločnosť EW servis, spol. s r.o. prevádzkuje práčovňu a čistiareň odevov. Medzi naše služby patrí pranie a chemické čistenie oblečenia vrátane mandľovanie. Ponúkame tiež servis priemyselného prádelenského zariadení. Nájdete nás v Prahe - Záběhlice. Naše služby: - práčovňa - čistiareň - pranie odevov, oblečenie - chemické čistenie ...

-Nakládání s odpadmi (okrem nebezpečných) -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poskytovanie technických služieb -Výroba ...

Spoločnosť AGENS - Ing. Josef Dědič sa zaoberá predajom dezinfekčných, čistiacich a umývacích prostriedkov pre domácnosť, zdravotníctvo, sociálne služby, manikúru, pedikúru, kaderníctvo, sauny, solária.

upratovacie služby - upratovanie domov, kancelárií - umývanie okien - prenájom umývacích upratovacích strojov. adresa: - Pod Strání 8/1262, 100 00 Praha 10.

sprostredkovanie: - pomocné stavebné práce.

upratovacie služby - hĺbkové čistenie kobercov - strojové umývanie podláh a umývanie okien.

upratovací servis - upratovanie domácností, kancelárií a priemyselných priestorov - umývanie okien - kosenie trávy - celoročná údržba chodníkov a parkových plôch - upratovanie snehu.

upratovacie služby - upratovanie pre hotely - upratovanie administratívnych a obchodných priestorov - výškové práce - záhradnícke práce.

Spoločnosť FIRST Clean Facility s.r.o. dodáva upratovacie služby pre firmy, komerčné priestory, úrady a inštitúcie ako v Prahe a okolí, tak aj v Libereckom kraji. Komerčné upratovacie práce: - upratovanie kancelárií, obchodov, úradov a inštitúcií, výrobných prevádzok - generálne upratovanie administratívnych budov, obchodných centier, skladov ...

Firma je certifikovaná podľa ISO 9001: 2001. Spoločnosť je poistená na zodpovednosť za škody do výšky 50 miliónov Sk a na odcudzenie cenností pri preprave do výšky 10 miliónov Sk. Bezpečnostná služba ARGUS: - služby komerčný bezpečnosti pri strážení majetku a osôb v SR - preprava peňazí a cenností - fyzická ostraha objektov Ďalšie ...

Správa a údržba nehnuteľností, veľkoobchod čistiace a upratovacie techniky zaisťuje upratovanie na slovenskom trhu od roku 1993. Naša firma je schopná Vám poskytnúť všetky upratovacie a administratívne služby na celom území SR.

Upratovanie domácností, firiem a bytových domov: Ponúkam upratovanie bytov, domov, bytových domov i firiem v Prahe a jej okolí. Priaznivé ceny 150, - až 200, - na hodinu. Ďalej ponúkam žehlenie, umývanie okom a ďalšie upratovacie práce. Jednorazové, pravidelné aj generálne upratovanie.

Služby: - správa a údržba nehnuteľností - upratovacie služby - elektroinštalácia - prenájom montážnej plošiny

Upratovacia firma: - upratovanie kancelárií, domov - umývanie okien - čistenie kobercov, látkových žalúzií