Potrebujete pomôcť s uprataním bytu, domu, kancelárie, firmy, priestorov po sťahovaní, školy, komerčných priestorov či s upratovaním po stavbe? Pomôže vám upratovací tím, ktorý sa postará o údržbu a čistenie objektov, priestorov a povrchov všetkých typov.

Naše služby: - deratizácia - upratovacie práce.

Čistenie - čalúnený nábytok, sedačky, stoličky, kreslá, koberce. Požičovňa - stroje na čistenie kobercov a čalúnenie.

Veľkoobchod, predaj: -čistiace a upratovacie prostriedky Služby: -upratovacie

Komplexné služby pre domácnosti - upratovacie služby - aranžovanie nákladov a interiérov - predaj IT, návrh, servis a inštalácia počítačov - predaj audio video techniky.

Práčovňa a mandľovanie - perieme košele, mikiny, blúzky, bundy, vesty, vreckovky, prestieradlá, osušky, povlaky - mandľovanie a ručné žehlenie.

Predaj: - ochranné pracovné pomôcky - drogéria E-shop: - reklamné predmety - bezpečnostné tabuľky Služby: - šijacia dielňa - práčovňa

Dezinfekcia, deratizácia, dezinsekcia - ničenie hmyzu, hlodavcov - likvidácia plesní.

Práca: - maliarske - materačské - upratovacie

Hodinový manžel. Oprava a údržba domov, bytov a rekreačných objektov - drobné aj rozsiahlejšie práce. Montážne práce. Upratovacie práce. Preprava osôb na letisko.

Činnosť: - upratovacie služby - pranie, žehlenie

Čistenie kobercov, sedačiek a čalúnenie. Požičovňa čistiacich strojov. Údržba zelene, upratovanie snehu. Pranie a žehlenie bielizne.

Upratovacie práce: - umývanie okien - upratovanie kancelárií i domácností - čistenie kobercov - údržba zelene, kosenie trávy - údržba vonkajších priestorov - pranie, mandľovanie.

Upratovacie práce pre firmy, organizácie a súkromné osoby: - čistenie kobercov a čalúneného nábytku - umývanie okien a nákladov - upratovanie po maľovaní a rekonštrukciách, stavbách - gazdiná - vypratanie pivníc, pôd a bytov. Požičovňa: - čistiace stroje na koberce a čalúnenie

Služby: -údržba zelene - výrub stromov -prerezávanie stromov -návrhy záhrad Predaj: -drevo Práca: -výškové -upratovacie

Hodinový manžel - maliarske práce - drobné murárske práce - inštalatérske práce

Jednorazové aj pravidelné upratovanie prevádzok a domácností, požičiavanie strojov na čistenie kobercov a sedacích súprav.

Naše služby: - deratizácia - dezinsekcia - dezinfekcia - dezikácia.

Činnosť: - upratovacie služby - čistenie kobercov, čalúneného nábytku

Služby: -žehlenie -pranie -mandlovanie -zvoz a rozvoz bielizne

Služby: - DDD - deratizácia - dezinsekcia - dezinfekcia