Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Správa nehnuteľností -upratovacie práce -hypotekárne a poisťovacie úvery pre bytové domy.

Služby: - umývanie okien, nákladov - čistenie kobercov, čalúnenie - hodinový manžel.

Činnosť: - upratovacie práce Predaj: - čistiace prostriedky

Vysokotlakové čistenie - čistenie a mazanie koľajových električkových výhybiek - čistenie tiahlových skríň - čistenie chodníkov a budov.

Alsapron - upratovacie práce - upratovanie kancelárií a administratívnych budov - umývanie okien a nákladov - čistenie kobercov.

Firma AVIAR cleaning company, s.r.o. je upratovacou firmou, ktorá Vám zaistí kompletné priemyselné čistenie hál, opláštenie budov, strojov či klimatizácií a to nielen v Šumperku, Zábrehu a Olomouci, ale po dohode aj v ostatných lokalitách Českej republiky. Tiež vám zaistíme pravidelné aj jednorazové upratovanie vrátane parného čistenia suchou ...

Chránená dielňa A MANO - ručná keramická výroba úžitkových a dekoračných predmetov - výroba keramiky - kompletizácia, baliace služby - upratovacie služby.

Spoločnosť FYLA sprostredkováva služby pre domácnosť a rodinu. Ponúkame: - upratovanie domácnosti - stráženie a doučovanie detí - plávanie detí - nákupy - pomoc v čase choroby

Vykonávame všetky druhy upratovania, od bežných až po predkolaudačné, zahŕňajúce množstvo čistiacich a umývacích procesov. Okrem upratovania firiem a domácností sa zaoberáme komplexnou údržbou zelene a trávnych plôch.

DIGOSS s.r.o. je výhradne českou spoločnosťou, ktorá ponúka komplexné upratovacie služby a dodávku hygienického materiálu v Prahe a Stredočeskom kraji. Sme jedni z prvých, kto začal v Českej republike úspešne používať moderné farebné metódy upratovania.

Služby: - sťahovanie - vypratanie domov, bytov, pivníc - búracie práce.

Služby: - asistencia pre firmy, súkromné osoby - zasupovanie na úradoch - upratovanie domácnosti - stráženie detí - zabezpečenie lekárskych prehliadok - organizovanie konferencií, večierkov pre firmy, rodinných osláv - zabezpečenie vstupeniek, zájazdov.

Služby pre mesto Přelouč. Vedľajšie služby: -cestná, nákladná doprava -montáž a oprava siete verejného osvetlenie -prevádzkovanie pohrebiska -drobná stavebná činnosť -realizácia a údržba exteriérovej zelene.

Sme upratovacia firma zaisťujúca komplexnú ponuku upratovacích služieb na území Prahy. Ponúkame stopercentnú spoľahlivosť, prepracovaný systém kontroly kvality a vysoký štandard služieb. Vykonávame upratovanie komerčných objektov, kancelárií a bytových domov. Zaisťujeme dodávku hygienického materiálu.

Správa nehnuteľností Upratovacia služba

Služby - stráženie objektov - autodoprava - upratovacie služby.

Chránené pracovné dielne. - upratovacie služby - spracovanie účtovníctva a firemná personálna agenda - stráženie osôb a majetku.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, ...

Stavebná firma STAVBY: - novostavby, rekonštrukcia, modernizácia a údržba bytových, občianskych, priemyselných a poľnohospodárskych objektov - kompletné zemné a stavebné práce pri výstavbe inžinierskych a dopravných stavieb SLUŽBY: - správa a údržba budov a technická príprava výstavby - výstavba domov bytových nájomných - výstavba ...

Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Projektovanie pozemkových ...