Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Visam s.r.o. sa zameriava na upratovacie služby pre domácnosti aj firmy vrátane umývania okien, sedačiek, kobercov a žehlenia.

LADEX Group spol. s r.o. sa zameriava na ostrahu majetku, zabezpečovacie systémy, na upratovanie aj na tvorbu webových stránok a e-shopov.

Upratovacia služba, pravidelné, jednorazové sezónne, predkolaudačné a ďalšie upratovanie bytových aj nebytových priestorov. Umývanie okien, žehlenie, čistenie kobercov a interiérov automobilov či sedacích súprav. Používame upratovaciu techniku Kärcher.

Služby: Čistenie pre dopravcov a firmy: -čistenie interiéru úžitkových vozidiel od osobných áut, dodávok, kamiónov po obytné autá, kabíny pracovných strojov Čistenie interiérov: -ručné čistenie osobných, úžitkových áut a karavanov suchou cestou aj mokrou cestou. Čistenie lodí: -pre ručné umývanie a čistenie motorových člnov, lode a ...

Hodinový manžel Brno známy ako Seniorservis vykonáva drobné opravy a rekonštrukcie, opravy bytov. Montáž nábytku, maľovanie bytov, úsporu vody pomocou perlátory. Lokalita Brno a blízke okolie. Bližšie špecifikácie prác, ktoré vykonávame: -drobné opravy v domácnosti -malování bytov - maliarske práce -natěračské práce, lepenie tapiet, ...

Firma zisťujúca upratovacie služby. Upratovanie domácností a kancelárií. Čistenie kobercov, pohoviek, kresiel, interiérov áut, umývanie okien. Požičovňa čistiacich strojov. Predaj čistiacich prostriedkov.

Stavebné a výkopové práce - zemné práce - demolácia - upratovacie práce - manuálna práca, pomocné práce - inštalačné práce.

Čistenie čalúnenia, sedacích súprav, matracov a kobercov.

EVADTER s.r.o. zaisťuje upratovacie služby, vykonáva výrobu pečiatok, reklamných predmetov a inštalácie softvéru a hardvéru.

Stavebníctvo: -stavba RD -rekonstrukce bytových jadier -obklady a dlažby -zateplení fasád -sádrokartony -zemní a výkopové práce -izoláciu ai.

služby: - stráženie detí - opatrovateľka - upratovacie služby - umývanie okien - pranie, žehlenie bielizne.

Stavebná činnosť, stavebné práce, stavebná firma. Práca vo výškach. Čistenie priemyselných hál od nečistôt, farby a korózie. Likvidácia azbestových záťažou, demontáž stúpacích rozvodov. Nakladanie s nebezpečnými odpadmi. Bezpečné odstraňovanie azbestu, likvidácia azbestu, sanácie azbestových záťažou, azbest sanácie, sanácia azbestu, azbest ...

Pán Jiří Kryštof sa špecializuje na poskytovanie komplexných podlahárskych prác. Dodanie a položenie akejkoľvek podlahoviny je pre nás hračkou. Naši podlahári sú ozajstnými profesionálmi a odvádzajú skvelú prácu. Položíme Vám laminátové, plávajúce aj drevené podlahy a tiež koberce. A postaráme sa Vám o renovácii parkiet. Nájdete nás na adrese ...

JIMAR SERVIS s.r.o. sa zameriava na upratovanie, umývanie okien, výškové práce, výrub stromov a na prenájom plošín.

Spoločnosť Mohlis Brno - je rýdzo českou spoločnosťou, ktorá sa na slovenskom trhu pohybuje už od roku 1993 a poskytuje už 25 rokov profesionálne služby v oblasti ochrany Vášho majetku. V kompletnom sortimente služieb nájdete bezpečnostnú agentúru, online ostrahu, zabezpečenie objektov alebo upratovacie služby a facility. Spoločnosť má svoje ...

Bezpečnostná agentúra: - ostraha majetku - budovy, firmy - doprovd a ochrana súkromných osôb. Upratovacie služby: - jednorazové a pravidelné upratovanie nebytových priestorov - upratovanie bytových priestorov - údržba vonkajších plôch. Administratívny, bezpečnostný, informačný a technický servis.

Hodinový manžel - montáž a opravy nábytku - výmeny zásuviek a vypínačov - maliarske a natieračské práce - práca na záhrade - umývanie nákladov a vitrín.

Profesionálne upratovanie domácností, bytov a domov.