Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Upratovacie služby - upratovanie domov aj kancelárií - umývanie okien - čistenie kobercov.

Služby: - ekologická upratovacia firma - pravidelné upratovanie kancelárií - upratovanie spoločných domových priestorov - upratovanie garážových státí.

Distribúcia: - lieky Služby: - aktívna podpora predaja vlastnými tímami farmaceutických reprezentantov - konzultácie a analýzy trhov

Služby: - správa nehnuteľností - účtovníctvo - upratovacie služby - realitná činnosť

Agentúra Harmónia poskytuje svoje služby od roku 1997 a po celú dobu je našou prioritou zabezpečovanie čo najkvalitnejších služieb pre našich zákazníkov. Ponúkame kompletný servis v oblasti starostlivosti o deti a domácnosť, sprostredkujeme pre Vás všetky činnosti, ktoré nemáte čas alebo chuť robiť. Realizáciu objednávky zaistíme do 48 hodín úplne ...

Práca: - údržbárske - hodinový manžel.

Upratovacie služby - pravidelné aj jednorazové upratovanie.

Činnosť: - rekonštrukcia bytov - upratovacie služby - revízie, kontroly a skúšky plyn, elektro

Naša upratovacia firma sa zaoberá hlavne pravidelnými a predkolaudačnými upratovaniami väčšieho rozsahu. Ďalej ponúkame profesionálne strojové čistenie kobercov, a sme schopní zaistiť väčšinu druhov upratovania.

Ponúkame klientom správu budovy, údržbu, recepčné služby a upratovací servis.

Práca: - upratovacie - čistenie kobercov - čistenie čalúnenia - umývanie okien - upratovanie panelových domov Požičovňa: - upratovacie stroje Karcher.

Služby: - online katalóg tovaru pre výrobcov a predajcov

Hodinový manžel - upratovacie práce - zámočnícke práce - vodoinštalatérske práce - sadrokartonárske práce - maliarske práce - murárske práce - elektroinštalačná práca.

Predaj: - čerpadlá a príslušenstvo na čerpanie a sanáciu

Služby: - upratovacie - upratovanie kancelárií - upratovanie komerčných objektov - čistenie technologických zariadení.

Upratovanie bytov a kancelárií. Ponuka žehlenia, umývania okien a čistenia kobercov.

Upratovací servis - upratovanie kancelárií, bytových domov - čistenie kobercov - umývanie okien.

Výškové práce, stavebné práce, upratovacie služby, sťahovacie služby

Sme rýdzo česká upratovacia spoločnosť. Svoje služby poskytujeme domácnostiam aj firmám a zakladáme si na tom, že sa každému klientovi snažíme ponúknuť individuálny prístup. Staráme sa o približne 150 pravidelných zákazníkov – od malých domácností až po kancelárske objekty a samozrejme o takmer tisíc zákazníkov sezónnych či nárazových. Medzi ...

Upratovacie služby. Pravidelné upratovanie domácnosti, údržba záhrad, hodinový manžel.