Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Kemp., ubytovanie. ATC Chmeliar Úštěk, Levínska 3, Úštěk . Správa a údržba nehnuteľností - výroba tepla - nakladanie s odpadmi - čistenie a upratovanie miest.

Čistenie priemyselných objektov, potrubí, nádrží a odpadov - čistenie a umývanie výrobných hál, nádrží, konštrukcií, výrobných strojov a zariadení v chemickom a potravinárskom priemysle, v poľnohospodárstve. Predaj čistiacej techniky - vysokotlakové umývacie stroje.

Činnosť: - čistenie a umývanie výrobnej haly, nádrže, konštrukcia, výrobné stroje - upratovanie vonkajších a vnútorných priestorov

Upratovacie služby. Kvetinárstvo: Družstevné 645 tel.: 775 560 926 Školská 496 tel.: 775 560 927

Služby: - deratizácia - dezinfekcia - dezinsekcia - čistenie interiéru automobilov

Naše služby: - deratizácia - upratovacie práce.

Čistenie - čalúnený nábytok, sedačky, stoličky, kreslá, koberce. Požičovňa - stroje na čistenie kobercov a čalúnenie.

Veľkoobchod, predaj: -čistiace a upratovacie prostriedky Služby: -upratovacie

Komplexné služby pre domácnosti - upratovacie služby - aranžovanie nákladov a interiérov - predaj IT, návrh, servis a inštalácia počítačov - predaj audio video techniky.

Práca: - maliarske - materačské - upratovacie

Hodinový manžel. Oprava a údržba domov, bytov a rekreačných objektov - drobné aj rozsiahlejšie práce. Montážne práce. Upratovacie práce. Preprava osôb na letisko.

Činnosť: - upratovacie služby - pranie, žehlenie

Čistenie kobercov, sedačiek a čalúnenie. Požičovňa čistiacich strojov. Údržba zelene, upratovanie snehu. Pranie a žehlenie bielizne.

Upratovacie práce: - umývanie okien - upratovanie kancelárií i domácností - čistenie kobercov - údržba zelene, kosenie trávy - údržba vonkajších priestorov - pranie, mandľovanie.

Upratovacie práce pre firmy, organizácie a súkromné osoby: - čistenie kobercov a čalúneného nábytku - umývanie okien a nákladov - upratovanie po maľovaní a rekonštrukciách, stavbách - gazdiná - vypratanie pivníc, pôd a bytov. Požičovňa: - čistiace stroje na koberce a čalúnenie

Služby: -údržba zelene - výrub stromov -prerezávanie stromov -návrhy záhrad Predaj: -drevo Práca: -výškové -upratovacie

Hodinový manžel - maliarske práce - drobné murárske práce - inštalatérske práce

Jednorazové aj pravidelné upratovanie prevádzok a domácností, požičiavanie strojov na čistenie kobercov a sedacích súprav.

Činnosť: - upratovacie služby - čistenie kobercov, čalúneného nábytku