Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Opravy a servis bicyklov v Moravskom Krumlove. Predajňa športového vybavenia pre letné športy. Športové oblečenie.

Predaj, servis, e-shop - bicykle - cyklo príslušenstvo, oblečenie, obuv, prilby - kolobežky - vozíky a sedačky na bicykle.

Maloobchod, servis, oprava: -rybárske potreby. Výroba: -mušky. Výkup: -použitý alebo poškodený rybársky tovar.

Lovecké potreby - špecializovaný obchod pre poľovníkov, lovcov, kynológov a priateľov prírody: - optika pre lov aj šport, nočné videnie, odevy pre poľovníkov, kynologické potreby a doplnky k zbraniam - profesionálne svietidlá a svetlá - ďalekohľady, puškohľady a tiež kolimátory - nože, fotopasce poľovnícke zariadenia a ďalšie.

Výroba, predaj: - biliardy - karamboly - biliardy - príslušenstvo - jukeboxy - stolné futbaly - patentované multifunkčné stoly do domácností.

Výroba a predaj luxusného športového oblečenia českej značky NEYWER. Športové a voľnočasové oblečenie pre ženy. Originálne strihy padnúce každej postave, kvalitné a funkčné materiály. Slovenská výroba.

Rybárske potreby PROFICARP. Maloobchodná predajňa rybárskych potrieb pre profesionálov aj začiatočníkov. Široký výber prútov, navijakov, stojanov, podberákov, háčikov, kníh a ďalšieho príslušenstva. Predaj campingového vybavenia.

Maloobchod, predaj, záručný aj pozáručný servis: -motocykle (motorky) CAGIVA GROUP, JAMAHA, JAWA, ČZ**, BABETA, KORADO, HERO GIZMO -jazdné bicykle -náhradné diely pre motocykle -náhradné diely pre automobily (na objednanie) -príslušenstvo -motorové píly HUSQVARNA -trávne kosačky. Vonkajšie guľové strelnice: -25m, 50m až ...

Predaj: - rybárske potreby, - chovateľské potreby, - akvaristika, - rastliny, - biotop (jazierka, bahenné rastliny, koreňové čistiarne, ryby).

Penzión Eduard sa nachádza len 300 metrov od samotného centra a obľúbené kolonády vo Františkových Lázních. Užite si pokojné a rodinné prostredie penziónu a budete mať celé kúpele a obľúbené liečebné pramene skutočne na dosah. Náš penzión Vám ponúka ubytovanie v v jednolôžkových izbách, dvojlôžkových izbách a v izbách superior. V príjemnom ...

Predaj, e-shop rybárske potreby - prúty, navijaky - kŕmenie, nástrahy - signalizácia, stojany - rybárske člny - všetko pre malých rybárov.

Spoločnosť HOKO-VH s.r.o. z Vlčnova pri Uherskom Hradišti dodá na zákazku kreslá do kina, divadla a sedadlá, sedačky do škôl, posluchárne, auly a pre športové haly. Vďaka tomu, že výroba prebieha priamo v SR a poskytujeme celoročne servis sedadiel, sme schopní poskytnúť zákazníkom individuálny prístup. Vzorkovňa je vo Vlčnove neďaleko ...

Výroba, dovoz a veľkoobchod športových, kancelárskych a školských potrieb pod vlastnou značkou Spokey a Easy: - rada Rapid Line: - vybavenie na stolný tenis, bedminton, tenis - rada Aqua Line: - potreby pre plávanie: čiapky, okuliare, masky, plutvy - rada Team Line: - lopty, vybavenie pre tímové športy - volejbal, ...

Výstavba, montáž: - športové zariadenia - športové drevené a polyuretánové podlahy a obklady stien - športové vybavenie, náradie a zariadenie - vonkajšie športové povrchy - vybavenie vonkajších športovísk - posilňovne a fitness centrá - ozvučenie telocviční.