Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

Fitness centrum - posilňovňa - sálové cvičenie - wellness, sauna, whirpool.

Solárne štúdio LUXURA Wellness mini štúdio: - aeróbny prístoj VACUSHAPE - vibračná plošina POWER PLATE. Kardiozóna.

Fitness centrum: -posiľovňa -masáže -solárium 3x -sauna -vírivka -telocvičňa s programom: -zumba -kalanetika -pilátes -powerjóga -aerobic -BodyBall -TaeBo -cvičenie pre tehotné -s deťmi do 1 roka -rehabilitačné.

Kozmetické štúdio Solárium Spinning Posilňovňa - fitness centrum - klimatizované -aeróbne cvičenie. Masáže.

Fitness centrum pre ženy so zameraním na odstraňovanie celulitídy, chudnutie a cvičenie pomocou VacuShape a Power Plate.

Služby: - kozmetika - cvičenie - VacuShape, Fiveriders, vibračná plošina, body roll - relaxácia a liečba - masáže.

Vacushape - vibračný trenažér, relaxačné centrum, masáže.

Fitness. Služby: -30minit kruhový tréning pre ženy -posilňujúce stoje, posilňovanie, cvičenie -zumba v kruhu.

V našom fitness centre máte jedinečnú možnosť cvičiť s reprezentantmi SR, majsterkami Európy, majstrami republiky a ich trénerom! Sme tu pre vás od roku 1999. Ponúkame špičkovo vybavené fitness s rozlohou cez 300 m2. K dispozícii je pre Vás 40 stanovíšť. Posilňovacia časť je vybavená veľmi kvalitnými kladkovými strojmi firmy VITA a tradičnými ...

Kryté tenisové kurty a cvičenie Power Plate. V Brne Šlapaniciach prenajímame tenisové kurty. V zime sú kryté pretlakovou halou so stálou teplotou 16 °C. Ponúkame tiež kondičné cvičenia na prístroji Power Plate.

Relaxačné centrum: - krytý plavecký bazén - 17x8m, max. hĺbka 1, 7 metra - detský bazénik, bazénik - fínska sauna pre 17 osôb s vonkajším bazénikom - vírivá vaňa, whirlpool - posilňovňa, fitness centrum - solárium - kaviareň. Vonkajšie športoviská: - tenisový kurt, tenisové kurty - kurty na plážový volejbal - multifunkčné ...

Fitness centrum, fitko. Cvičenie Brno. Fitko pre ženy.

FIT-BODY high-tech tréning je spôsob cvičenia, ktorý kombinuje výhody tradičného osobného tréningu s najmodernejšou technikou cvičenia, zlepšujúcou fyzickú kondíciu ako u necvičiacich jedincov, tak aj u športovcov a to s elektrickou stimuláciou svalov EMS. EMS je elektrická stimulácia svalov pre tréning celého tela je úplnou revolúciou v oblasti ...

Fitness centrum. - viac ako 50 posilňovacích strojov a 20 kardio trenažérov - miestnosť pre ženy - predaj športovej výživy. - tréning pre začiatočníkov zadarmo- po dohovore - fitness v centre Brna.

Fitness iba pre ženy. Kombinácia posilňovacích strojov, aeróbnych a relaxačných aktivít tak, ako je ideálna na znižovanie hmotnosti a tvarovanie postavy. Vhodné pre každý vek, váhu a kondíciu: -fitness -cardio -aerobic -vertikálne solárium -infrasauna -cybing -InBody -MaxPulse. Poradenstvo dietologické a výživové, zostavenie jedálnička ...

Fittnes, služby: -posiľovňa -solárium -aerobic -INDOOR CYCLING -infrasauna.

Wellness centrum. Poradňa pre zdravý životný štýl a krásu. Poradenstvo s prevenciou zdravia, reguláciou váhy, udržaním si dobrej kondície, modelovaním postavy, pribratím na svalovej hmote, so správnou výživou pre všetky skupiny ľudí, ale pracujeme aj v oblasti profesionálnej športovej výživy a krásy, starostlivosti o pleť i celé telo, premien ...

Rekondičné štúdio FIGURALINE: - prístroje na odstránenie celulitídy a formovanie postavy, VacuShape, Rolletic - rekondičné stoly Shapemaster - vibrosauna - masážne kreslo.

Cvičenie HOT YOGY v dvoch brnenských štúdiách. V jednom z nich aj power yogy, fitness yogy, hatha yogy, vinyasa yogy, gravid yogu a iných štýlov yogy a zdravotného cvíčenia.

Cvičenie: -rodičia s deťmi -predškolské deti, mladší a starší žiaci -ženy (cvičenie pri klavíri) -aerobic -jóga (zdravotná) -kalanetika -zdravotný telocvik -oddiely-hádzaná, tenis, volejbal, kolky.

Jumpig centrum. Služby: -cvičenie poskoky a šprinty -posilňovanie celého tela.