Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

Cvičenie HOT YOGY v dvoch brnenských štúdiách. V jednom z nich aj power yogy, fitness yogy, hatha yogy, vinyasa yogy, gravid yogu a iných štýlov yogy a zdravotného cvíčenia.

Cvičenie: -rodičia s deťmi -predškolské deti, mladší a starší žiaci -ženy (cvičenie pri klavíri) -aerobic -jóga (zdravotná) -kalanetika -zdravotný telocvik -oddiely-hádzaná, tenis, volejbal, kolky.

Jumpig centrum. Služby: -cvičenie poskoky a šprinty -posilňovanie celého tela.

Bezpečnostná služba, agentúra. Bodyguarding – ochranca osôb. Osobná ochrana: -zaistenie osobnej ochrany -sprievod klientovho automobilu -sprievod služobným vozidlom -ochrana majetku. Detektívne a informačné služby: -sledovanie, overovanie informácií, nadštandardné služby. Asistenčná služba: -sprievody členov rodiny-do školy, ...

Wellness centrum. Masáže, skupinové cvičenia, osobné tréningy, kineziotaping a cvičenie sm systém. Okrem toho ponúkame rôzne aktivity pre mamičky s deťmi: cvičenie a miniškôlku. Vyberiete si u nás z celého radu aktivít, počas ktorých sa o vás budú starať profesionálni lektori a maséri.

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Sprostredkovateľská činnosť Poskytovanie telovýchovných služieb.

Fitness používajúci metódu EMS, vďaka ktorej je cvičenie intenzívnejšie a účinky sú vidieť vo veľmi krátkom čase. Samotné cvičenie trvá 20 min. a jeho účinok je 10x efektívnejší ako cvičenie vo fitness centre. Metóda je šetrná ku kĺbom a väzivovému aparátu, vhodná pre všetky vekové kategórie.

Pohybové štúdio - aerobik - zumba - jump trampolíny - k2 hiking. Spinning