Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

Fitness centrum: - posilňovňa - kardio zóna - kruhový tréning - zumba - pilates - aerobic - FitBox - masáže.

Rehabilitácia, fitness - cvičenie skupinové aj individuálne - športové kurzy. Prevádzkareň Stará Rola Pretekov mieru 582/3 360 17 Karlove Vary

Fitness služby - posilňovňa - fitness tréner - zumba - jóga.

Tehotenské kurzy: -cvičenie v tehotenstve podporujúce svalstvo k pôrodu -nácvik dýchania a tlačenia -relaxačné cvičenia a plávanie v bazéne -odborná príprava otcov na pôrod -príprava na starostlivosť o dieťa. -šesťnedelský kurz cvičenia na úpravy postavy -odborné poradenstvo v oblasti antikoncepcie. Liečba sterility: -metóda pani ...

Športové centrum: - pilates - tanec - bosu - cvičenie pre seniorov - orientálne tanca, dancehall, twerk

Kompetne vybavené športové centrum s maximálnym dôrazom na individuálny prístup ku klientom. Súčasťou centra je posilňovňa, kardiozóna, aeróbna sála, spinning, K2 Hiking, športový bar, predajňa športovej výživy, terasa a ďalšie.

Fitcentrum: -aerobic -posiľovňa. Solárium. Masáže. Fitness shop. Veľkoobchod, maloobchod, zásielková služba: -oblečenie pre kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplnky výživy značky OMEGA -proteín-sacharidové nápoje -iónové nápoje -aminokyseliny -Creatín -Pyruvať. Poradenská činnosť.

Fitness štúdio: -posiľovňa. Individuálny tréning s trénerom, tréningový plán. Vybavenie posilňovne značkovými posilňovacími strojmi. Zostavenie jedálnička. Odporúčania, poradenstvo zdravej výživy. Predaj nápojov. Masáže.

Fitness centrum: -aerobic. -Reiki jóga. -Power jóga. -orientálna tanca. Kurzy: -Reiki.

Služby: -solárium -body a fitness štúdio