Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

PROFI ŠTÚDIO JABLONICKÝ s.r.o. v Olomouci je fitcentrum pod vedením známeho dvojnásobného majstra sveta v kulturistike prvej triedy, ktoré Vám ponúka skvelé prostredie na posilnenie Vášho tela i zdravia, a tiež pre Vás radi vypracujeme individuálny tréningový plán. Súčasťou posilňovne je samozrejme fitness bar. Na predaj sú tiež ročné permanentky, ...

Služby: - spinning - cvičenie na strojoch Power Plate - TRX - kruhový tréning - Vacu Therm

Posilňovňa: - fitness - solárium - poradenstvo - osobný tréner.

Multifunkčná športová hala: - fitness - bedminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové športové lekcie - wellnes, masáže - štúdia krásy - skybox - netradičná kaviareň - konferenčná miestnosť - plesy, spoločenské akcie - konferencie, prednášky - firemné a vianočné večierky - prenájom športovísk.

Posilňovňa vybavená novými strojmi značky LAX, kardio zónou a sálou na voľné cvičenie napr. TRX, FUNKČNÝ TRENINK. TRX. Crosstrening. Cvičenie pre ženy. Zumba. Jóga.

Fit klub: - fitness - cardio zóna - spinning - aerobic - strečingová zóna.

Fitness centrum so zameraním na chudnutie, tvarovanie postavy a úpravu váhy: - Active Belly - Power Plate - silový tréning - Ketoaktívny. Výživové poradenstvo.

Služby: - obchodné a športové centrum

Štúdio Bikram hot jogy v Olomouci. Cvičenie prebieha v miestnosti s vyššou okolitou teplotou. čo má pozitívny vplyv na prekrvenie organizmu a podporuje jeho samočistenie. Hot jóga je jedinečné cvičenie so silnými pozitívnymi účinkami na fyzickú aj psychickú stránku tela.

Tenisové kurty. Golf Indoor. Atrakcie pre deti. Wellness. Fitness. Hipoterapia.

Centrum zdravia Bohuňovice: - krytý plavecký bazén - tobogán - detský bazén - teplý bazén - posilňovňa, fitness, fitcentrum - sauna - parný kúpeľ - solárium - masérske služby - plavecký výcvik, - občerstvenie.

Šport Klub: - 2 squashové dvorce - 2 stoly na stolný tenis - fitness - biliard - šípky - ubytovanie - klubovňa s krbom a obslužným barom - školiaca miestnosť.

Relaxačné centrum so športovým vyžitím. Tenis. Squash, bedminton. Fitness. Relaxačná zóna: - solárium, turbo solárium - fyzioterapia, masáže a balneo služby - thajské masáže. Kaviareň. Sauna, para, whirlpool.

EXPRESKA je 30 minútový kruhový fitness klub pre ženy, ktoré chcú stratiť váhu, posilniť srdce, zlepšiť zdravie a fyzickú kondíciu. Intenzívny kruhový tréning prebieha na špeciálnych strojoch, kde sa cvičia až dve svalové skupiny naraz.

Praktizujeme a cvičíme Jógu nielen ako fyzické cvičenie na posilnenie kondície a pružnosti tela, ale predovšetkým ako cestu k vnútornému zážitku, zážitku seba samého, sebaovládaniu, posilneniu sebavedomia a prílivu energie a úspechu do nášho života.

Rybárska bašta. Celoročný rybolov. Organizovanie osláv a podujatí. Športové centrum - fitness.

Masáže: - relaxačné masáže - rekondičné masáže - športové masáže - lymfatické ručné masáže - dornova metóda - breussova masáž - sauna - infrasauna - cvičenie s deťmi - zdravotné cvičenia pre ženy - pohybové hry pre deti - cvičenie 5-tibeťanov Ako doplnkovú službu ponúkam vitamínové, potravinové doplnky a výrobky ...

Ponúkame využitie priestorov kina RETRO v Zábřehu pre školenia, prezentácie, semináre, spoločenské príležitosti, akcie pre zamestnancov, ich deti a pod. Zaisťujeme výlep plagátov, program pre materské, základné aj stredné školy. Organizujeme kultúrne podujatia, vystúpenia, výstavy, kurzy jazykové (angličtina, nemčina) a pohybové (brušný tanec, ...

Fitness kolektívne cvičenie - aerobic, kalanetika, pilates, zumba, jump-trampolínky. Spinning. Sauna. Masáže športové, klasické, lymfatické. Kafebar, wifi pripojenie.

Posilňovňa, osobný tréner, kurzy pre fitness trénerov. Ashtanga jóga Bodystyling. Pilates. Boss. SPINNING Solárium. Potravinové doplnky Nutrend, dr.Egrt.