Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

Fitness a wellness klub: -kondičné cvičenia -rehabilitačné a aeróbne cvičenie -race walker -spinning -výživové poradenstvo -tanečné lekcie (DANCE INŠTITUT) -detské športové krúžky, kurzy (balet, fun dance, športiačik, program junior, kids gym, joga pre deti, mortimer english club - angličtina pre deti) -narodeninové oslavy v ...

Športové centrum. Ponúkame: -H.E.A.T. Program - najpopulárnejšie cvičenie súčasnosti. -Schwinm Cycling, Body Froming, Aerobic, -Skupinové cvičenia vychádzajúce z bojových športov Tae-bo -Kompenzačné a balančné cvičenia - Powerjóga, pilates, -stráženie detí v detskom kútiku -predaj športových doplnkov a zdravej výživy, -poradenstvo - ...

Prevádzkovanie športového areálu. Fitness - posilňovňa. Športový klub: - basketbal - florbal - futbal - futsalhádená.

Kurzy: - Zumba fitness - Zumba pre deti 6-12 rokov - Tabata - Obsidian.

Špecializovaný športový klub: - aerobik - powerjóga - pilates - špeciálne formy cvičenia: - zdravotné, pre seniorov, tehotenské - cvičenie pre deti.

E-shop: - výrobky značiek Missiva, Mixit, TianDe, Vibram Fivefingers a ďalšie - ekologická drogéria a prírodná kozmetika s ľanovým olejom - prírodné potravinové doplnky a ľanový olej. Služby: - cvičenie SM systém pre zdravý chrbát - analýza životného štýlu a rady pre jeho zmenu - semináre, kurzy a cvičenia.

Alpinning centrum Provizórne priestory: Budova Belvederu Trieda Slobody 764 Zlín - Malenovice

Služby: - TRX - revolučná metóda cvičenia, vedené školeným inštruktorom - spevnenie všetkého svalstva - masáže, pomoc pri bolestiach chrbta

Crossfit Zlín fitness pre ženy aj mužov: - fitness - kondičná príprava pre profesionálnych športovcov, záchranárov a špeciálne jednotky - kondičná príprava pre bežnú populáciu aj deti - trénujeme telesne postihnuté osoby a osoby po úrazoch.

Fit štúdio: - Individuálny tréning - detský aerobik - lekcie dynamického cvičenia - kalanetika, fitbox, .

Výživové poradenstvo pre chudnutie, detoxikáciu, fitness a šport. Analýza stavby tela, rozbor stravy, zostavenie osobného stravovacieho plánu, zákaznícky servis a podpora.

Prevádzkovanie: - Squash centrum Bystrice pod Hostýnom: - organizovanie: - turnaje, športové stretnutia v squashi - možnosť požičania rakiet - predaj squash príslušenstvo - cvičenie: - vibračná plošina - posilňovňa - trampolíny - aerobic

Beauty Body Fitness štúdio: -power plate -vacustar - cvičenie v podtlaku -cvičenie pre ženy všetkých vekových kategórií.

Relaxačné a fitness štúdio: - tvarovanie postavy pomocou prístroja Vacushape - Body Roll - vibračný trenažér - elektrofrekvencia - na spevnenie pokožky, aktivácia svalstva - kryolipolýza pomocou kryoprístroja - fiveriders - cvičenie na prístroji - kardiozóna - elektrofrekvencia - na spevnenie pokožky, aktivácia svalstva.

Posilňovňa a cardio Spinning Alpinning Pedikúra, manikúra Športová výživa Solárium Kozmetický salón

Nové FitnessCentrum v Holešove ponúka: - posilňovňu - bežecký pás - crossové trenažéry - cyklo trenažéry - steppery a rotopedy - nealko bar - predaj výživových doplnkov a permanentky - detský kútik.

Fitcentrum: -posiľovňa -fitness -kulturistika -kondičné cvičenia -masáže. Maloobchod, predaj: -posilňujúce proteínové nápoje pre športovcov, kulturistov. Sprostredkovanie: -vybavenie fitcentier. Výkup: -letné ovocie.