Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Fitness centrum: -posiľovňa -masáže -solárium 3x -sauna -vírivka -telocvičňa s programom: -zumba -kalanetika -pilátes -powerjóga -aerobic -BodyBall -TaeBo -cvičenie pre tehotné -s deťmi do 1 roka -rehabilitačné.

Kozmetické štúdio Solárium Spinning Posilňovňa - fitness centrum - klimatizované -aeróbne cvičenie. Masáže.

Fitness centrum pre ženy so zameraním na odstraňovanie celulitídy, chudnutie a cvičenie pomocou VacuShape a Power Plate.

Služby: - kozmetika - cvičenie - VacuShape, Fiveriders, vibračná plošina, body roll - relaxácia a liečba - masáže.

Vacushape - vibračný trenažér, relaxačné centrum, masáže.

Fitness. Služby: -30minit kruhový tréning pre ženy -posilňujúce stoje, posilňovanie, cvičenie -zumba v kruhu.

Internetový obchodný dom. Predaj: -značkové výrobky cez Internet. Výdajné miesto HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (len pre informácie ohľadom výdaja tovaru na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz prevádzková doba: pondelok - piatok 9:00 - 18:00.

Komplexné služby a servis pre milovníkov námorného jachtingu. Ponúkame: Sprostredkovanie prenájmu lodí Škola jachtingu Organizovanie regát a flotíl Vykonávanie technických kontrol Príprava jácht a poradenstvo pri kúpe Preplavby loďou

Výroba, predaj motocyklových nohavíc.

Výroba - detské ihrisko - atypické drevené stavby - drevostavby.

Fitness centrum, fitko. Cvičenie Brno. Fitko pre ženy.

Kurzy potápania Brno. Základné kurzy SSI Špecializačné kurzy SSI Technické kurzy potápania XR a TXR Profesionálne kurzy SSI Kurzy potápania pre deti Záchranárske kurzy DAN Poistenie DAN pre potápačov Požičovňa výstroja E-shop

Tandemový zoskok, zoskoky padákom. Darčekové poukazy.

Cestovná kancelária: -Švajčiarsko, Rakúsko, Kanárske ostrovy, Nepál, Ekvádor, Uganda, cyklozájazdy, vysokohorská turistika, zaistené cesty - via ferraty, hory, expedície, víkendové akcie. Kurzy a školenia. Členstvo a poistenie Alpenverein - s radom bonusov, ktoré inde nezískate. Požičovňa: -outdoorové vybavenie (ferratové sety, laná, ...

Predaj a servis bicyklov, rotopédov. Kolobežky, odrážadlá, skladacie kolesá, elektrobicykle. Príslušenstvo a doplnky. Výpredaj kolies. Dostké kolesá.

Predaj, e-shop: -golfové vybavenie a oblečenie.

Predaj a servis bicyklov, rotopédov. Kolobežky, odrážadlá, skladacie kolesá, elektrobicykle. Príslušenstvo a doplnky. Výpredaj kolies. Dostká dola.

Veľkoobchod a E-shop predaj detských hračiek. Dovážame cez 3 000 nových hračiek každý rok od výrobcov z celého sveta. Hračky spĺňajú všetky európske normy. Ponúkame hračky zábavné, rozvíjajúce, vzdelávacie aj kreatívne.

Vyhliadkové lety pasažierske (vyhliadkové lety balónové, reklamné, darčekové). Darčekové a svadobné letenky. Reklamné lety s transparentom. Pre deti a na oslavách lety pripútaným balónom. Látkové transparenty na balón (šité do tvaru balóna).

Predaj, servis, oprava, poradenstvo, dodávka v SR: -Všetko pre fitness -fitness vybavenie -zariadenia posilňovní -rotopedy -posilňovacie stroje -posiľovacia lavica -drevené ribstoly, závesné hrazdy -činky -veslárske, bežecké a crossové trenažéry -doplnky na kondičné cvičenie -trampolíny -steppery -rehabilitačné lopty ...

Fitness centrum. - viac ako 50 posilňovacích strojov a 20 kardio trenažérov - miestnosť pre ženy - predaj športovej výživy. - tréning pre začiatočníkov zadarmo- po dohovore - fitness v centre Brna.