Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Spoločnosť Cyklo-Machač na svojej predajni ponúka široký sortiment bicyklov a cyklistických doplnkov. Nájdete tu kolesá značiek SUPERIOR, MAXBIKE, DEMA, CTM, SUNDANCE, Kross. Predávame teda bicykle vyrobené u nás alebo na Slovensku a novo aj bicykle z Poľska. Výhodou týchto kolies je kvalitná montáž av prípade reklamácií rýchle vybavenie. Kolesá ...

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: -asfaltové terče pre športovú streľbu -vrhačky. Distribúcia a predaj: -výherní automaty z Nemecka.

Sokolovna. Tenisový klub. prenájom: - antukové tenisové kurty - kurt na minitenis. Predaj, požičovňa, požičiavanie: -tenisové vybavenia. Tenisová škola. služby: -výuka tenisu Detský kútik s pieskoviskom.

Spoločnosť ANISPORT s.r.o. je maloobchodná predajňa a eshop so športovým oblečením a funkčným prádlom. V sortimente nájdete dámske, pánske i detské športové oblečenie a bielizeň. Maloobchod, predaj, e-shop: -Športové oblečenie -spodné bielizeň: -Dámske, pánske a detské -zimní a letné funkčné prádlo: -Dámske, pánske a detské ...

Maloobchod, predaj: -jazdné bicykle: -náhradné diely. Oprava, servis: -záručné aj pozáručné: -jazdné bicykle. Služby: - nastavenie kolies zakúpených v predajni zadarmo po celú dobu ich prevádzky.

Výroba, predaj: - drevených herných prvkov, zostáv na ihrisko - mestského mobiliára - záhradného nábytku. Návrh a realizácia: -aranžovanie interiérov.

Zákazková výroba: - detské ihriská, hojdačky - stoly a lavice - psie koterce a búdy - záhradný nábytok. Zameriavame sa na výrobky z guľatiny a používame kvalitné spojenia závitovými tyčami.

Požičovňa a predaj kolobežiek na Baťovom kanáli. Celoročné požičanie kolobežiek podľa dohody po telefóne. Cvičenie fitkoloběžky - každý utorok.

Rekreačný areál Pod Šaumburkem sa nachádza v krásnom prírode Hostýnských vrchov a je vhodný ako pre rodinnú dovolenku s deťmi tak aj školské výlety, firemné akcie či športové pobyty. Disponujeme ubytovaciu kapacitu pre 70 osôb s možnosťou ďalších prísteliek v chate takzvaného švajčiarskeho typu. Vybrať si môžete dvojlôžková, trojlôžková alebo ...

Internetový obchod, maloobchod, predaj: -televízory, autoelektronika, cyklistické doplnky, čistiace prostriedky, diaľkové ovládanie, foto, navigácia, kancelárske potreby, počítače. Oprava a servis: - elektrospotrebiče.

Predajňa rybárskych potrieb. Maloobchod, predaj: - rybárske prúty, navijaky - nástrahy, návnady - vlasce, šnúry - oblečenie pre ryybáře - všetko pre kempovanie.

Cykloservis. Opravy bicyklov. Predaj bicyklov značky KTM, MRX.

Usporiadateľ cyklistických pretekov - Bikerally. Je to špecifické odvetvie zjazde horských bicyklov. Trať pretekov vedie lesom, po lúke, niekedy po asfalte.

Sieť internetových obchodov. Eshop, predaj: - športové potreby - vybavenie pre tenis, squash, badminton, volejbal, cyklistiku, lyžovanie - športové oblečenie, obuv. Sortiment zn. Wilson, Head, Babolat, Merrell, Teva, Mizuno, New Balance, Uvex, Salomon, Oakley, Dolomite, Herman, Stiga, Saucony, Suuno, Atomic, Leki. služby: - vypletanie ...

E-strike aréna. Prostredie simuluje veľké skladisko plné záludných prekážok. Adrenalínová hra podobná laser game, paintballu.

Internetový obchod, eshop, predaj: - vybavenie do kuchyne - upratovanie domácnosti - malé spotrebiče - bytové doplnky - bytový textil - vybavenie kúpeľne - všetko pre kutilov - záhrada - elektrospotrebiče - počítače - audio technika - bezpečnostné systémy - chytré hodinky - merače teploty a vlhkosti - GPS, kamery - ...

Servis lyží na moderných strojoch značky Wintersteiger. Sužby: - oprava, voskovanie sklznice - brúsenie hrán - nastavenie viazania - bootfitting.

Internetový obchod, e-schop babolatstore.cz: - Babolat vybavenie na tenis, bedminton - Tretorn potreby pre tenis, gumová obuv - Stiga - potreby pre stolný tenis.

Návrhy, realizácia: - interiérová detské ihriská - interaktívny zábavný systém - detské kútiky - virtuálna realita.

Internetový obchod, predaj, eshop,: - batohy, tašky, vrecká - deky, spacie vaky - detské oblečenie - hračky a doplnky - osušky, uteráky, pončá, župany - vankúšiky - obliečky do postieľky - obliečky bežné pre teenagerov, licenčné - doplnky do auta - poťah bezpečnostného pásu, slnečná clona, ochrana sedadlá - potreby na bicykel - ...