Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Internetový obchod, eshop s vybavením pre outdoor turistiku a horolezectvo. Obchodné zastúpenie pre SR: -trekingová obuv Planika. Eshop, internetový predaj: -stany, spacáky, batohy, karimatky, čelovky, trekkingová obuv, outdoorové oblečenie, turistický riad, trekové palice, snežnice mačky -vodácke potreby. Výroba a opravy ...

Maloobchod, predaj, servis, požičovňa, požičiavanie: -lyže, lyží, bežky, snowboardy. Maloobchod, predaj: -lyžařské doplnky -kompletné lyžiarske + snowboardové tovar -Široký ponuka nového i použitého tovaru.

Aerobik klub Zlín organizuje tanečné, pohybové, hudobné kurzy. Aerobik pre deti i dospelých, pre všetky i výberové pretekárske tímy Pilates, Joga, Zumba, balančné cvičenia, ABS. Výuka hry na flautu, gitaru.

Dom detí a mládeže Matýsek je partnerom detí, mládeže i dospelých v ich voľnom čase. Svoje aktivity uskutočňujeme na území mesta Napajedla av jeho blízkom okolí. Orientujeme sa na pravidelnú záujmovú činnosť, ponuku príležitostných a spontánnych aktivít, na poskytovanie odbornej pomoci školám a školským zariadeniam, spolupracujeme s inými ...

Športový klub modernej gymnastiky. Klub modernej gymnastiky Zlín sa venuje dievčatám vo veku od 4 do 18 rokov. Moderná gymnastka je rýdzo dievčenský šport, kde je kladený dôraz na estetiku a ladnosť pohybu spojená s prácou s náradím, ktorým sú švihadlo, obruč, stuha, lopta a kužele.

Organizujeme zájazdy, víkendové pobyty v Alpách, teambuildingové akcie.

TJ Spartak Valašské Klobúky, z.s. sa zaoberá vedením futbalového klubu. Máme zastúpenie vo všetkých vekových kategóriách. Od oddielu mužov cez dorast, starších žiakov, mladších žiakov až po prípravky. Naše tímy sa pravidelne zúčastňujú ligových súťaží.

Vodácka cestovná kancelária: -vodácke zájazdy na Alpské rieky. Požičovňa: -nafukovacie člny: Pálava, Baraka, Rio -plastové kajaky -vodácke potreby: -neoprénový oblek, vodácka bunda a vesta, prilba, vak, fúkacia pumpa, pádla.

Píla Dobrkovice. Stavebné rezivo. Drevené modulárne stavby. Drevostavby - rodinné domy. Zákazková výroba: - záhradné domčeky - detské ihriská - lavičky - drevené obaly, debny.

Cyklosport. Oprava, profesionálny servis: - bicykle. predaj: - bicykle - elektrobicykle - kolobežky - cyklopríslušenstva. Požičovňa, prenájom: - kolobežiek, bicyklov - strešných boxov - držiakov bicyklov - zjazdové lyže, detské lyže. V zimnom období servis lyží.

Predaj, e-shop: - potreby na bojové športy.

Hlavnou činnosťou spoločnosti FENOZA s.r.o. je predaj a servis deliacich kotúčových a pásových píl EVERISING na oceľ a neželezné kovy. Dodávame kvalitné technológie na delenie materiálov, strojové píly pásové aj kotúčové a v ponuke máme aj celkovej deliace linky vrátane automatických dopravníkov a zakladačov. Poskytujeme tiež poradenstvo v oblasti ...

Zlínske rybárske centrum. Veľkoobchod rybárskych potrieb s vlastnou značkou MILFA. Maloobchod, predaj: - kompletný rybársky sortiment - prúty, navijaky, vlasce, lehátka, kreslá, stany - rybárske potreby Milfa a ďalších značiek z dovozu - YAD Germany, Shimano, Okuma, Cormoran, Awa-Shima, Chub, JRC, Shakespeare, Richworth, Tandem - Baits a ...

Maloobchod, internetový obchod, predaj, servis, požičovňa, požičiavanie: -lyže, lyží, bežky, snowboardy. Maloobchod, predaj: -lyžiarske doplnky -kompletný lyžiarsky + snowboardový tovar -široká ponuka nového i použitého tovaru. Teraz požičiavame aj skalpinistickú výbavu aj bežky.

E-shop, internetový obchod: - www.darky4u.cz - detského, dámskeho a pánskeho oblečenia - bytový textil - rybárske a poľovnícke potreby - hasičský tovar

Výroba, veľkoobchod, výroba, predaj, opravy: -lezečky, horolezecká obuv -trekkingová, treková a športová obuv -opravy lezečiek všetkých značiek -Športové sandále -magnesium -LAN -karabiny -termoprádlo.

Špecializovaná cyklo predajňa. služby: - zákazkové skladanie kolies podľa priania zákazníka. - profesionálny servis všetkých druhov bicyklov, vidlíc, kotúčových bŕzd. predaj: - bicykle KTM bike, Leader Fox, Crussis, Lectron. - elektrobicykle KTM bike.

Cyklobazar. Komisný predaj. Predaj, bazár: - pánska, dámska bicykle - detské bicykle - elektrobicykle - kolobežky. Skiservis - do 2-3 dní. služby: - nastavenie viazania na počkanie - lyžiarsky servis - pre zjazdové lyže, bežky - snowboardový servis

Firma KoloDoktor je cykloprodejna a opravovňa bicyklov, servis teleskopických sedloviek. Predaj, servis, oprava: - bicykle - cestné, trekkingové, horská, detská. -elektrokola predaj: - oblečenie na cyklistiku - cyklodoplnkov.

Cyklistická predajňa a servis bicyklov Zlín - Južné Svahy. Predaj všetkých druhov bicyklov a elektrobicyklov. Predávame kolesá značiek Focus, Haibike, Dema, Amulet. Ponúkame cyklooblečenie a všetko cyklopríslušenstvo. -dresy -prilby -tretry -okuliare -plášťa -tachometre -batohy -fľaše -autonosiče a mnoho ďalšieho.