Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

Strelnica - vybavená pojazdovými dráhami a osvetlením - športová a zábavná streľba, firemná prezentácia.

Zabezpečovanie voľnočasových aktivít pre deti. Organizovanie letných detských táborov.

Športový areál: - 6 volejbalových ihrísk - 6 tenisových kurtov - občerstvenia v Sport bufete, alebo v reštaurácii Tenis.

Služby: - detské letné tábory - vychádzky na koňoch - školské výlety.

Zábavná tvrdza Hummer. Areál pre rodiny s deťmi. Firemné akcie, odpočinkový priestor, náučné chodníky, školské výlety a slávnosti.

Žeriavnícke práce Montáž oceľových konštrukcií Usadzovanie panelov Prekládka strojov Prekládka stavebných buniek Montáž betónových dosiek Usadzovanie bazénov v dosahu až 25 m Adrenalínové športy - skákanie na lane (bandži džamping) Vyslobodzovanie havarovaných vozidiel Preprava stavebného materiálu do 3, 5 tony Prenájom kontajnera 3, 5 ...

Ski areál - zjazdovky, vlek, večerné lyžovanie, bežecké trate - požičovňa lyží, skiservis - lyžiarska škola.

Agentúra pre deti a mládež: - organizovanie letných táborov - školy v prírode.

Saleziánske stredisko mládeže - dom detí a mládeže Plzeň ponúka množstvo programov a voľnočasových aktivít pre deti, mládež, rodičov s deťmi i jednotlivcov. Otvorený klub Balón: - voľnočasové aktivity pre deti od 8 do 15 rokov - tvorivé dielne - organizované športové aktivity - hudobný a dramatický workshop - prímestské ...

Rybolov, rybáreň, športový rybolov - úkromný revír niekoľko a rybníkov určený pre komerčný rybolov.

Organizovanie športových aktivít pre deti - aerobik - športová prípravka - športové kurzy pre deti.

Činnosť: - kurzy sebaobrany - tábory a kempy pre deti a mládež

Golfové simulátory, vozíky Steward. Indoor golf a relax.

Think Yoga, služby - lekcie Hatha jogy, Vinyasa flow jogy, Ashtanga vinyasy, Jin jogy, záklonov či jogy pre seniorov. Aero jogu a hravú jogu pre deti.

Lyžiarsky areál: - skipark - zábavný detský park - dve zjazdovky - občerstvenie

V ActivityPark Hotel Všemina prežijete pobyt plný zážitkov, prostredie je vhodné na dovolenku s deťmi aj všetkých, ktorých láka aktívna dovolenka. Ide o hotel s wellness, bazénom, súčasťou je aj vírivka, sauna, detský kútik a aktivity pre deti, ktoré sú súčasťou vonkajšieho ihriska.

Športové centrum: - bedminton - tenis - beachvolleyball - indoor golf - florbalové ihrisko - fitness centrum - lezecká stena. Ubytovanie: - hotel. Reštaurácia.

Zapožičanie lodí pre Vás zaistí Požičovňa lodí Veronica - PharmDr. Marcela Gyürüsiová. Naša požičovňa Vám môže ponúknuť lode, rafty, pádla, kajaky a ďalšie vodácke vybavenie. Ďalej zaistíme dopravu osôb a vybavenia a začiatočníkom poradíme s výberom trasy. Nájdete nás na adrese Foglarovo nábrežie 934, Veselí nad Lužnicí. Požičovňa, prenájom: - ...

Letecké služby: - vyhliadkové lety balónom - prenájom - reklamy na balónoch - reklamné lety - výcvik pilotov.