Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

STATEK KLOUBEK s.r.o.
Ponúkame vám ubytovanie na sedliackom statku KÚBEK, ktorý bol postavený už roku 1861 v malej dedinke Chabičovice v okrese Český Krumlov. Ponúkame ubytovanie v ôsmich apartmánoch s obývacou izbou a jednou alebo dvoma spálňami, kuchynkou, kúpeľňou s WC. Kuchynka je vybavená kuchynskou linkou so sporákom so sklokeramickou doskou a rúrou, ...
Rodinný hostel Slunečná Lúka je trojhviezdičkový hotel v obci Lipno nad Vltavou. Hotel sa nachádza hneď vedľa lanovky lyžiarskeho areálu Lipno a v blízkosti priehradnej nádrže Lipno. Hotel sa skladá z hlavnej budovy a depandance a ponúka ubytovanie v 29-tich nadštandardne veľkých izbách. Súčasťou hotela je reštaurácia s kapacitou 150 miest. Na ...

služby: - jazdecký klub - jazdecká stajňa - výuka jazdy na koni - vychádzky, výlety

Penzión Vyhliadka lipno na pravom brehu Lipenskej priehrady v obci Prední Výtoň ponúka celoročné ubytovanie pre rodiny, jednotlivcov i pre firemné rekreácie a teambuldingové akcie. V okolí nášho penziónu nájdete prekrásnu prírodu a veľké množstvo športového vyžitia.

Rybolov, rybáreň, športový rybolov - úkromný revír niekoľko a rybníkov určený pre komerčný rybolov.

Lyžiarsky areál: - skipark - zábavný detský park - dve zjazdovky - občerstvenie

Hotel *** v blízkosti Lipenského jazera: -ubytovanie -40 izieb (93 lôžok) -reštaurácia -bar s krbom -fitness -sauna -požičovňa lodí a horských bicyklov.

Skiareál Lipno. Služby: - lyžiarska škola Požičovňa, servis: - lyže, lyží - snowboardov

Požičovňa: -lode, kanoe, rafty -pádla, vrecia, vesty -doprava osôb a materiálu -výletné plavby po Vltave so sprievodcom.