Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

Freedom Capital, s.r.o. prevádzkuje Farmu NOE, ktorá poskytuje ubytovanie v rôznych izbách.

Rekreačné stredisko: -parkovisko -zastávka verejnej dopravy-1km -lekárska služba-v Letovice -úschovňa cenných predmetov -úschovňa peňazí -detské ihrisko -psom vstup povolený -nepretržitá izbová služba -kaviareň -bar* -záhrada, terasa -tenisové kurty. Na izbe: -ústredné kúrenie -rádio .

služby: - hotel - ubytovanie - reštaurácia - lezecká stena - požičovňa športových potrieb

Ponúkame: -ubytovanie v bungalovoch a chatkách -ubytovanie hotelového typu v 3 a 5 lôžkových izbách -pripojenie karavanov -možnosť stanovania -celková kapacita viac ako 1600 hostí -dobrá úroveň hygienických zariadení -pohotové zásobovanie potravinami, ovocím a zeleninou -reštaurácia -výber rýchleho občerstvenia priamo v ...

Romantika počiatkov vzduchoplavby v štýlovom balóna Viktoria. vyhliadkové lety balónom v Brne a okolí, na želanie kdekoľvek v SR. Tiež darčekové letenky, súkromné lety, spestrenie firemných akcií.

Služby: - osobný tréner - osobné tréningové plány: - bežecký tréning - kondičný tréning vrátane kondičnej prípravy - fitness tréner pre začiatočníkov i pokročilých, pre skupiny a športové oddiely, fitness tréning. - osobný masér, masérske služby: - športové masáže - relaxačné a rekondičné masáže - medová masáž - ...

Služby: - masáže - výživové poradenstvo - tréner fitness.

Organizovanie: -letné hokejové kempy. -hokejové sústredenia.

Reštaurácia. Kužeľňa: 2 dráhy kolkov. Kapacita reštaurácie: 72 miest. Kapacita parkoviska: 14 miest.