Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

Hotel FIT v Přerove poskytuje ubytovanie na vysokej úrovni v príjemnom prostredí a to vrátane hotelovej reštaurácie, ktorá je vyhlásená kvalitnou gastronómiou. Pre svojich hostí tiež radi zaistíme firemné a spoločenské akcie či svadby. Súčasťou hotela sú kongresové priestory, konferenčná sála a salóniky. Ubytovanie v Hoteli FIT: - 40 izieb ...

Robert Jurečka: - Hostinská činnosť - Prevádzkovanie solárií

Detský tábor v Čekyni ponúka na letnú rekreáciu Vašich detí rozsiahly areál situovaný na samom okraji Čekyne, s dobrou dostupnosťou autom alebo autobusom. Areál je zasadený doprostred prírody, v susedstve rybníka a lesov. Celková kapacita tábora je 200 lôžok v chatkách a bungalovoch. Jednotlivých turnusov sa zúčastňuje priemerne 120 detí vo ...

Detská herňa s kaviarňou: - organizovanie detských osláv - preliezky a atrakcie pre deti do 12 rokov - hrací priestor pre batoľatá.

-Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Multifunkčná športová hala: - fitness - bedminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové športové lekcie - wellnes, masáže - štúdia krásy - skybox - netradičná kaviareň - konferenčná miestnosť - plesy, spoločenské akcie - konferencie, prednášky - firemné a vianočné večierky - prenájom športovísk.

Detské centrum: - preliezky - šmykľavky - balóniky - opičia dráha. - organizovanie detských osláv - kurzy pre deti - cvičenie s deťmi.

Skupina historického šermu MARKUS MORAVIAE. Občianske združenie. Ponuka: - historické predstavenia - šermiarska a divadelná show - gotické súboje v plných plátových zbrojách zhotovených podľa originálov - stredoveké súboje doplnené lúčami a ohňom - renesančné súboje v kostýmoch preslávených lancknechtov.

Služby: - cvičiteľka pilates. Konanie lekcií: Horné námestie - Klub Teplo ZŠ Želátovská

Karting arena: - verejná motokárová dráha - športový viacúčelový areál s asfaltovou dráhou - požičovňa motokár pre verejnosť - firemné a súkromné akcie podľa požiadaviek. V mesiacoch december a január je v prevádzke uzavretá aréna na Přerovskom výstavisku.

Požičovňa lodí. Na zákazku organizujeme vodácke zájazdy na české, slovenské, poľské a rakúske rieky, školské výlety a putovné tábory na českých riekach.

BSS Clubu Drahotuša: - Beach volejbal - Lekcia DietFitness - Squash - Tenis - Welness - ubytovanie v drevených chatkách - organizovanie firemných akcií, rautov.

Plavecká škola - plávanie dojčiat, batoliat, predškolských a školských detí - aquaaerobik - plavecké prímestské sústredenia pre deti. Prevádzkareň: Plaváreň Hranice Žáčkova ul. 753 01 Hranice.

Asociácia zábavy, kultúry a rekreačného športu Přerov. Volejbal Netradičné a málo známe športy. Organizovanie táborov pre rodičov a deti.