Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

služby - skupinové cvičenie - masáže - pohybové programy - kozmetika.

TRADIČNÉ KARATE, člen Slovenskej únie Dento Karate-do. Zameriavame sa ako na KARATE tak i na FIGHT ART a v rámci rozvoja odvahy vykonávame obrad chôdza po žeravom uhlí.

Naším cieľom je, aby akýkoľvek záujemcov si v tréningoch našiel to svoje. U detí je to predovšetkým pohyb, dospievajúcim a dospelým porovnávanie s ostatnými taekwondisty na súťažnej úrovni a všetkým ostatným kondície, udržiavanie pohyblivosti a získavanie schopností sa účinne brániť.

Sme asociácie so zameraním na taoistické chrámovú školu, ktorá pokračuje v línii legendárneho zakladateľa Tai Ji Quan - Zhang San Fenga vo wudangských horách.

Ponuka cvičenie pre tehotné a ženy po pôrode, príprav na pôrod, pilates, brušné tance, plávanie a jogy. Organizovanie diétnych kurzov a plávania dojčiat.

kryptológa - vonkajšia úniková hra v Prahe - zážitková agentúra pre firemné aj súkromné akcie.

V našej organizácii Okinawa gódžú rjú Budžucukan sa venujeme pôvodnému nezmenenému okinawskému karate.

Organizovanie, organizácia športových airsoftových podujatí. Airsoftové ihrisko Točná.

Usporiadateľ majstrovstiev Českej republiky v landkitingu a snowkitingu. Kurzy, výučba: - snowkiting - kiteboarding - landkiting.

Chcete urobiť niečo pre svoje zdravie a duševnú pohodu? Navštívte Dom jogy Praha, ktorý má už tri pobočky v dobrej dopravnej dostupnosti. Nezáleží na vašom veku a momentálnej kondícii, svoj štýl si tu nejde každý. Pravidelné cvičenie jogy Vám pomôže odstrániť boľavý chrbát a je vhodné ako pre skúsených priaznivcov, tak aj pre úplných ...

Služby - kompletný servis pre usporiadateľov športových podujatí - propagáciu akcie, vybavenia pre pretekárov a usporiadateľov, spracovanie výsledkov.

Reštaurácia, športový bar, lezecká stena-bouldering. Zaisťujeme narodeninové a firemné párty, športové prenosy, teambuilding, školenia, prezentácie. Organizujeme kurzy lezenie pre začiatočníkov, pokročilých, firmy, školy, deti a dospelých, akcie pre skupiny.

Služby: - rekondičné a relaxačné centrum - fitness

Prevádzkovanie teplovzdušných balónov, organizovanie letov a výcvik pilotov. Ponuka služieb v oblasti balónovej reklamy.

Moderné Pilates štúdio v centre Prahy! Naše kurzy: - Shiatsu - Dornova a Breussova masáž - Lávové kamene - reflexná terapia ( chodidlá, chrbát) - reflexná terapia rúk - čokoládová masáž - medová masáž - minerálna masáž - rozširujúci kurz pre športových masérov

Zdravý chrbát, vývojová kineziológia, dynamická stabilizácia, kruhový tréning, bodystyling, Program pre MŠ: zdravé cvičenie pre deti s využitím lôpt a balančných plôch, prevencia chybného držania tela. Individuálne lekcie, konzultácie, prednášky. Pobyty s cvičením v ČR aj zahraničí. Víkendy, workshopy. Pobyty s cvičením zdravý chrbát a poznávaním ...

Poradenstvo - reklama - sponzoring - médiá Zaistenie a organizácia - tlačové konferencie Organizovanie, moderovanie a komentovanie - športové akcieporadenstvo - v oblasti športorganizácie - súťaže a turnaje pre deti poradenstvo a konzultácie - pre usporiadateľov a organizátorov akcií

E-shop: - kryštály - minerály - orgonity - jazdecké potreby JS - Statok Vysoké Vysoké 24, Žďár nad Sázavou - organizovanie detských letných táborov s koňmi - výučba jazdy na koni

Rodinné centrum Snopík - súkromné jasle, škôlka - stráženie detí.

Služby - cvičebné programy - tréningy - zdravotné cvičenia.

Športová agentúra - organizovanie športových moto závodov. Korešpondenčná adresa: - Lužce 1, 267 18 Karlštejn.