Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

Organizovanie, realizácia: - letné tábory - záujmové krúžky - workshopy

činnosť: - kurzy, lekcie cvičenia - školenia inštruktorov

organizuje - športové turnaje v hokeji, futbalu a basketbalu Športový klub

Športové zariadenia: - posilňovňa - spinning - joga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Organizujeme prímestské tábory so športovým programom. Súčasťou našej ponuky je cyklo tábor. Nechýbajú ani tábory zamerané na vodáctvo či jazdu na in-line korčuliach.

Sme firma, ktorá sa zaoberá organizovaním příměstkých táborov, športových táborov a krúžkov atletiky. Snažíme sa, aby deti šport bavil a aby rozvíjali svoju pohybovú činnosť. Deti naučíme rôzne športy, predovšetkým sme ale zameraní na atletiku. Naši tréneri majú dlhoročné skúsenosti, ako s aktívnou kariérou športovcov tak, s trénerskú praxou.

Úniková hra v Prahe vám pripraví perfektné teambuildingové akciu priamo pre vás. Môžete prísť aj s partnerom a užiť si hru v dvoch.

Zabezpečujeme adrenalínové zážitky na vode - FlyRide = rokov na vodnom skútri poháňaným vodným prúdom, Flyboard - topánky s vodnými tryskami, vďaka ktorým budete skákať ako delfíny, Hoverboard či Jet pack a ďalšie. Objednajte si nezabudnuteľný zážitok. Urobte radosť a darujte poukaz. Kontaktujte nás.

Etriatlon tréningové centrum - výučba plávania, plavecká škola - triatlonové škola - bežecká škola

Studio YOGA & ART - joga pre dospelých, deti, tehotné - pilates. E-shop - pomôcky na cvičenie - masážne pomôcky.

CZECH HOCKEY CAMP, organizovanie: - hokejovej školy, kempy, turnaje.

Propagácia a organizácia - športové aktivity

Horolezecká stena Holešovice - kurzy lezenie a horolezectvo - lezecký oddiel.

služby - kurzy jogy - cvičenia, semináre.

služby - golfové tréningy a kurzy - predaj golfového vybavenia - servis golfových palíc. pôsobisko: - adresa: Hotel Čechie, Praha U Sluncové 618/25.

Pretekársky tím cross-country rally. Vývoj a konštrukcia pretekárskych automobilov pre cross-counry rallye.

Spoločnosť TOM družstvo organizuje už niekoľko rokov letné detské tábory v krásnej a lesnatej krajine Podkrkonoší blízkosti Babiččina údolí. Pre deti zabezpečujeme ubytovanie v štvorlôžkových chatkách, k dispozícii je murované sociálne zariadenia i sprchy s teplou vodou. V hlavnej budove sa nachádza kuchyňa, hospodárske zázemie a jedáleň. Deťom ...

služby -pohybové a športové kurzy pre deti - cvičenie rodičov s deťmi - krúžky pre predškolákov - cvičenie s dojčatami.

služby - golfový trenažér a simulátor odpalov.