Športové haly na prenájom poskytnú dostatočný priestor pre hranie loptových hier a kolektívnych športov. Telocvične je možné prenajímať pravidelne alebo jednorazovo. Je možné v nich organizovať nielen športové akcie, ale aj plesy, bály a rôzne koncerty.

Firma Horolezecké centrum Brno prevádzkuje tri lezecké centrá v Brne s celkovou plochou 4100 m2. Organizujeme kurzy lezenia pre začiatočníkov i pokročilých. Sme partnerským polygónom firmy SINGING ROCK na výučbu práce vo výškach a záchranu. Predávame lezecké vybavenie a vybavenie na prácu vo výškach a záchranu. Vykonávame rovízie OOP, školenia ...

TJ TESLA BRNO, športový areál: -bazén 25m -športová hala -sauna -gymnastická sála a ďalšie športové zariadenia.

Centrum Viktória: -wellness centrum (solárium, biostimulátor, Power Plate, Slim Up, štúdio Bootcamp) -atraktívne športoviská (beach volejbal, squash, tenis, bowling...) -reštaurácia -bussiness centrum.

Krytá tenisová hala: -tenisová hala na tel. 605 285 232 Ekologická likvidácia vozidiel: - výkup, odťah autovrakov s dokladom o likvidácii zadarmo! Servis pre nákladné a osobné automobily: -autoservis -umývacia linka, -predaj, premazanie a výmena olejov, -nastavenie bŕzd, -geometria a diagnostika, -pneuservis za internetové ...

Športcentrum. Viacúčelová športová hala: -tenis -badminton -volejbal -basketbal -florbal -sálový futbal -hádzaná. Bowling. Kužeľňa. Stolný tenis. Sauna. Masáže. Vaňa. Solárium. Škótsky strek. Posilňovňa (fitness). Squash. Biliard.

Zimný štadión s dvoma klziskami Organizujú - korčuľovanie pre verejnosť.