Športové haly na prenájom poskytnú dostatočný priestor pre hranie loptových hier a kolektívnych športov. Telocvične je možné prenajímať pravidelne alebo jednorazovo. Je možné v nich organizovať nielen športové akcie, ale aj plesy, bály a rôzne koncerty.

Služby: - bowling Športová sála - použitie pre rôzne športové aktivity ako bedminton, sálový minikopaný, soft tenis, skupinové cvičenia aerobiku, fittness, steep aerobiku... tel.: 606 645 250 Detský kútik a kaviareň tel.: 727 836 846

Športovo-spoločenský areál: - reštaurácia - bowling - športové sústredenia - športové aktivity pre deti i dospelých - priestory pre organizovanie osláv, svadieb.

Športový areál, služby: - 4 multifunkčné ihrisko s povrchom z umelej trávy - krytá športová hala - badminton, tenis, volejbal, nohejbal, ping-pong - sauna - whirlpool - ubytovanie - vínna pivnica.

HC Oceliari Třinec - Hokejový klub Nábor mladých talentovaných športovcov za účelom komplexného športovo vzdelávacieho procesu so špecializáciou na ľadový hokej. Zimný štadión- Werk Arena Třinec-Stadion, HC Oceliari Třinec.