Staňte sa členom športového klubu a získajte možnosť športovať za zvýhodnené ceny a zúčastniť sa zápasov a ďalších akcií. Futbalové, florbalové, tenisové, bedmintonové alebo volejbalové športové kluby majú k dispozícii svoje ihrisko a športové náčinie.

Firma Golferia s.r.o. prevádzkuje golfový rezort v Čeladnej v Moravskosliezskom kraji. Súčasťou nášho golfového rezortu je niekoľko golfových ihrísk. Záujemcom rôznych vekových kategórií ponúkame školu golfu s trénermi pre začiatočníkov i pokročilých, ďalej David Golc Golf Academiu pre deti a mládež, letné kempy pre deti a mládež a výučbu pre ...

Golfový areál: - golfové ihrisko - reštaurácia.

Športový klub: - športové motoristické podujatia a preteky - organizujeme súťaž O pohár Lysej hory.

Športový klub: - futbal - florbal - stolný tenis - tenis

Športový areál, služby: - 4 multifunkčné ihrisko s povrchom z umelej trávy - krytá športová hala - badminton, tenis, volejbal, nohejbal, ping-pong - sauna - whirlpool - ubytovanie - vínna pivnica.

Jazdecký klub so zameraním na výučbu detí (iba členov klubu) v jazde na koni a Hiporehabilitácia.

Hokejový klub HC Frydek-Mistek 2015 s.r.o. HC Frýdek-Místek Nábor mladých talentovaných športovcov za účelom komplexného športovo vzdelávacieho procesu so špecializáciou na ľadový hokej. HC Frydek-Mistek

HC Oceliari Třinec - Hokejový klub Nábor mladých talentovaných športovcov za účelom komplexného športovo vzdelávacieho procesu so špecializáciou na ľadový hokej. Zimný štadión- Werk Arena Třinec-Stadion, HC Oceliari Třinec.